ITD´s direktør Carina Christensen på dybt vand:

Mega pinlig bortforklaring !

Hvis ikke ITD’s direktør, Carina Christensen, er direkte styret af den gamle klan med Mogens Therkelsen i spidsen, er hun enten blevet blind eller døv efter ansættelsen i Padborg. For at hun i fuldt alvor påstår, at Kurt Beier-sagen er et enestående tilfælde, er nærmest en skandale. Hun lyver direkte i stedet for at forholde sig til kendsgerningerne – og sandheden.

Nu er det ikke første gang Carina Christensen er taget i at lyve, eller misforstå en situation, men det er ikke desto mindre fatalt, at en organisation som ITD, der i flere år har undervist kolleger i, hvordan de kan etablere postkasseselskaber og tvivlsomme filialer’, vil udstille direktøren som en dumrian, der ikke aner en hujende dyt om virkeligheden. Men der er åbenbart for lang kø ved håndvasken.

Må jeg erindre Carina Christensen om, at der er adskillige af ITD’s medlemmer, scorer kagen ved at bruge biler på hvide plader og underbetalte chauffører. Det ved Carina Christensen også udmærket, og hvis hun benægter det, må hun være ualmindeligt dum. Men at prostituere sig ved i den grad at gå sin arbejdsgivers tvivlsomme ærinde, viser hendes svage karakter.

Den seneste tids udvikling, understreger min opfattelse af, at Jakob Nielsen forlod direktørposten i ITD, fordi han ikke ville gå bestyrelsens luskede ærinder. Vil man ikke det, bliver man hurtigt sat på plads af Mogens Therkelsen-klanen, som ikke finder sig i en direktør med selvstændige meninger og et sundt livssyn.

Der er al mulig grund til at være skeptisk over for de udtalelser, der kommer fra især Carina Christensen og ITD generelt. Hun er, som da hun, som minister, lå under for embedsmændenes herredømme, helt ude af trit med virkeligheden. Hun blev på Christiansborg kaldt for den politiske vandrepokal. Hvad vi skal kalde hende i dag, må være op til den enkelte. Men i min termologi kaldes den slags mennesker for løgnere.

NB.

Som FDL tidligere har været inde på, kunne det være interessant, hvis politiet også tjekkede bl.a. DSV, Contrans, Frode Laursen m.fl. plus alle med postkasseselskaber og egne vikarbureauer.

Kommentar af Preben von Skjoeth

På foreningens vegne

Jens Groot, kontorleder

Redaktion: Preben von Skjoeth

Har du en kommentar til dette nyhedsbrev, så giv dit besyv med. Gerne her på Facebook

Du kan også kontakte:

Formanden Christian Jensen • Tlf. 20 91 71 51 eller kontorleder Jens Groot • Tlf. 86 88 05 44

Vil du vide mere om FDL og FDL indkøb så klik her www.fdl-vognmand.dk

Med venlig hilsen


Transmitter 10, 7100 Vejle
Redaktør Preben Skjøth
Tlf. 29 43 03 44
psk@fdl-vm.dk