Menigmand bør gøres opmærksom på lobbyisternes rolle:

Hvorfor tøver man med at

drøfte bagmændenes rolle?

Det er naturligvis i orden, at vi indbyrdes i vognmands-branchen og i den danske fagpresse, debatterer, og skriver om, de danske bagmænd, som udnytter deres underbetalte udlændinge til at udkonkurrere seriøse danske vognmænd og deres chauffører. Men hvorfor tør/vil, ingen debattere situationen i de elektroniske og skrevne medier, så menigmand op til valget blev klar over, hvor alvorlig situation er med et stadigt stigende antal postkasseselskaber.

Det spørgsmål kunne FDL´s formand, Christian Jensen godt tænke sig kvalificerede svar på. Debatten flytter intet, når den kun foregår i vores eget regi, siger Christian Jensen. FDL´s politiske pressetjeneste har haft samtaler med DR´s Kontant og TV2´s Morten Spiegelhauer. Men til trods for, at vi fyldte dem med bevismateriale, sprang begge medier fra. Også dagbladet Børsen, som burde vide meget om, hvad der foregår, forherliger ef.eks. konstant DSV med flere.

Hvis vi overhovedet skal have en chance i kampen mod dygtige og drevne, lobbyister er vognmandsbranchen hen nødt til at bringe navnene på de danske bagmænd i den brede skare af dagspressen. Om det er læserbreve, interviews eller kronikker, er nok underordnet, siger Christian Jensen. Det er nok de færreste i befolkningen, som er klar over, hvor meget indflydelse lobbyister og spindoktorer har. Derfor undrer det mig, at det ikke er et af hovedemner i valgkampen.

Menigmand bør vide, at der bag bilerne med hvide plader, er en dansk bagmand. Der tales om liberalisering, men ikke om en harmonisering, så lavt lønnede udlændingene kom op på dansk lønniveau. Det er tankevækkende, og vildt provokerende, at LO og DA, med lukning af over100 vognmandsfirmaer og langt over 10.000 fyrede danske chauffører, ikke erkender, at en harmonisering af lønudgifterne, vil være et stærkt våben, siger en vred og frustreret Christian Jensen.

Redaktion: Preben von Skjoeth

På foreningens vegne

Jens Groot, kontorleder

Redaktion: Preben von Skjoeth

Har du en kommentar til dette nyhedsbrev, så giv dit besyv med. Gerne her på Facebook

Du kan også kontakte:

Formanden Christian Jensen • Tlf. 20 91 71 51 eller kontorleder Jens Groot • Tlf. 86 88 05 44

Vil du vide mere om FDL og FDL indkøb så klik her www.fdl-vognmand.dk

Med venlig hilsen


Transmitter 10, 7100 Vejle
Redaktør Preben Skjøth
Tlf. 29 43 03 44
psk@fdl-vm.dk