breemsemøde

 FDL´s formand Christian Jensen om bremsekritik:

Forsøg på at komme

problemerne til livs

 

Det er naturligvis i orden, at min gode kollega Bjarne Nielsen sætter spørgsmålstegn ved FDL´s bremsemøde lørdag den 24. august, og måske især ved vores opfattelse af, hvordan bremse-problematikken kan løses. Men jeg vil godt understrege, at FDL ikke står frem og påstår, vi kan det hele. Det siger FDL´s formand, Christian Jensen i et svar til Bjarne Nielsen i Hjørring.

Vi har arrangeret bremsemødet i et desperat forsøg på at komme de værste problemer til livs. Sådan er det altså, og hvis man virkeligt, uden at prøve på at gardere sig – med ro i sindet – tør gå de nye, store bødesatser i møde, kan, eller vil, vi naturligvis ikke forhindre hindre det. Det er op til den enkelte. Vi har inviteret kollegerne til mødet på Hejse Kro, for at informere om mulighederne.

Det er naturligvis folks egen sag om de vil deltage eller ej, men det er trist, hvis nogle tvivler på arrangementets seriøsitet. Det er er et spørgsmål om, hvordan vi bedst kan gardere os mod store bøder, værkstedsregninger, og ikke mindst, at vores chauffører kan køre med en vis sikkerhed for, at de ikke risikerer bøder. Med René Lundegård og politiassistent Kaj Klaustrup har vi folk, der kan vejlede os, siger Christian Jensen.

Redaktion: Preben von Skjoeth

På foreningens vegne

Jens Groot, kontorleder

Redaktion: Preben von Skjoeth

Har du en kommentar til dette nyhedsbrev, så giv dit besyv med. Gerne her på Facebook

Du kan også kontakte:

Formanden Christian Jensen • Tlf. 20 91 71 51 eller kontorleder Jens Groot • Tlf. 86 88 05 44

Vil du vide mere om FDL og FDL indkøb så klik her www.fdl-vognmand.dk

Med venlig hilsen


Transmitter 10, 7100 Vejle
Redaktør Preben Skjøth
Tlf. 29 43 03 44
psk@fdl-vm.dk