Bremse-justering nytter altså:

Fem år gammel trailer nu

synet med kolde bremser

I forbindelse med den fortsatte debat omkring bremse-problemerne, er det ret interessant, at en af dem, der har fået sine påhængsbremser justeret hos Lundegård Consult på Fyn, netop har fået en fem år gammel trailer godkendt med kolde bremser. Det er endnu et bevis på, at FDL´s udsagn om at rigtige fagfolk og eksperter vitterligt kan spare vognmændene for mange, unødige værksteds-besøg med efterfølgende store regninger. Og faktisk endnu en god grund til at deltage i FDL´s bremsemøde lørdag d. 24. august på Hejse Kro.

Jeg vil da gerne deltage i debatten og oplyse, at jeg, for et par dage siden, kørte direkte ind fra gaden, og fik synet og godkendt min fem år gamle trailer, siger vognmand Carsten F. Poulsen. Der var stort overskud på bremserne, 65 procent med kolde bremser. Traileren har sidst været på værksted for et års tid siden. Det indikerer klart, at der er penge at spare ved at få sine bremser justeret af folk, der har den nødvendige viden og derfor justerer korrekt. Jeg er i hvert fald mere end tilfreds med René Lundegårds indsats for mig.

Carsten F. Poulsen er ikke den eneste, med positive erfaringer hos René Lundegård. FDL-Nyt har tidligere skrevet om de pågældende, som har udtrykt stor tilfredshed med justeringerne. Vi er helt på det rene med, at mange er skeptiske. Netop derfor ville det være en god ide at tilmelde sig bremsemødet lørdag d. 24. aug. Kl. 09 på Hejse Kro. Her vil René Lundegård informere om bremse-justeringer. Politiassistent Kaj Klaustrup fra Tungvognscenter Øst deltager også, og, ud over at informere, er han klar til at svare på spørgsmål.

Af Preben von Skjoeth

På foreningens vegne

Jens Groot, kontorleder

Redaktion: Preben von Skjoeth

Har du en kommentar til dette nyhedsbrev, så giv dit besyv med. Gerne her på Facebook

Du kan også kontakte:

Formanden Christian Jensen • Tlf. 20 91 71 51 eller kontorleder Jens Groot • Tlf. 86 88 05 44

Vil du vide mere om FDL og FDL indkøb så klik her www.fdl-vognmand.dk

Med venlig hilsen


Transmitter 10, 7100 Vejle
Redaktør Preben Skjøth
Tlf. 29 43 03 44
psk@fdl-vm.dk