FDL Indkøb ApS er et indkøbsselskab, der er baseret på at skaffe anpartshaverne de bedst mulige fordele ved køb af bl.a. dieselolie hos Statoil, fordelagtige forsikringer hos Gjensidige, rabat-aftale hos Applus+Bilsyn, aftale med Nordisk Dækimport, NDI, EDB- og IT-service med Erhvervs-IT i Odense samt Solution Web og Dansk Transportsikkerhed / Smit Consult..

Desuden er der muligheder for finansielle løsninger gennem "kommer snart" samt gratis advokathjælp i inkassosager samt rådgivning.

Der arbejdes i øvrigt løbende på at udvide paletten af tilbud.

Det ligger bestyrelsen på sinde, at udvidelsen skal ske i takt med behovet, så der ikke investeres penge og kræfter i projekter, som på forhånd ligner tabsgivende aktiviteter.

Udover indkøbsmæssige fordele, får du som medlem af FDL Indkøb ApS også de ugentlige nyhedsbreve fra FDL. FDL Indkøb ApS har, i lighed med specialforeningen Frie Danske Lastbilvognmænd, FDL, til huse i Danmarks Transport Center, DTC, nord for Vejle.

Kommer du forbi, er du velkommen til at kigge ind på vore kontorer, der ligger på Transitvej 10 • 7100 Vejle, her er kontorleder Jens Groot og redaktør Preben Skjøth samt bogholder Leo Lund klar til at hjælpe dig med merkantile, politiske eller bare praktiske spørgsmål.

Vil du vide mere om FDL Indkøb ApS – eller  ønsker du at være med i selskabet, så kontakt kontorleder Jens Groot. Ring til 86 88 05 44, eller 40 57 05 44 – eller send en mail til fdl@fdl-vm.dk