Minister

Forståelig debat om ny transportminister:

Var Heunicke for tæt på

vognmands-branchen?

Det har skabt  debat inden for vognmands-branchen, at Benny Engelbrecht blev udnævnt til transportminister i stedet for Magnus Heunicke, der, som en tidligere, og i øvrigt vellidt, transportminister, ellers lignede en oplagt favorit. Gætterierne om, og skuffelsen over, hvorfor det blev Benny Engelbrecht, er forståelige. Nøgternt bedømt har Benny Engelbrecht gode papirer, og er kendt som en flittig og håndfast minister, som er god til at sætte tingene på plads. Så Engelbrecht skal selvfølgelig have en fair chance for at bevise, at han nu også vil, og er i stand til, at rydde op.

Jeg forstår godt dem, der undrer sig, og uden at kritisere den ny transportminister, er jeg ikke i tvivl om, at forbigåelsen af Magnus Heunicke var fuldt bevidst, for han var for tæt på vognmandsbranchen, siger FDL´s formand, Christian Jensen. Det samme skete for tidl. kulturminister Mogens Jensen. Jeg tror, det er et pres fra SID, som ikke har ønsket en lidt for transportvenlig minister.  Det er i hvert fald naturstridigt, at en politiker, som kender branchen, og til branchens store problemer, bliver minister i et andet ministerium, og det er jeg ikke tilfreds med.

Ikke et ondt ord om Benny Engelbrecht. Han er sikkert en udmærket minister med stor erfaring, men det er ikke særligt smart, at branchen, hver gang en ny minister udnævnes, nærmest skal begynde forfra for at sætte ministeren ind i branchens værste problemer. Den slags er ikke rettidig omhu, vil vi fra FDL´s side godt understrege. Vi er naturligvis spændt på, hvordan Benny Engelbrecht vil tackle branchens problemer, for der er virkeligt behov for at få ryddet op i problemerne med social dumping, ulovlig cabotage og skærpet kontrol, fastslår Christian Jensen.

Redaktion: Preben von Skjoeth

På foreningens vegne

Jens Groot, kontorleder

Redaktion: Preben von Skjoeth

Har du en kommentar til dette nyhedsbrev, så giv dit besyv med. Gerne her på Facebook

Du kan også kontakte:

Formanden Christian Jensen • Tlf. 20 91 71 51 eller kontorleder Jens Groot • Tlf. 86 88 05 44

Vil du vide mere om FDL og FDL indkøb så klik her www.fdl-vognmand.dk

Med venlig hilsen


Transmitter 10, 7100 Vejle
Redaktør Preben Skjøth
Tlf. 29 43 03 44
psk@fdl-vm.dk