Nordisk mulighed, kan også blive EU`s

Et tidligere FDL fremsyns DK frø er begyndt at spirer.

Hvad er fremkommelighed, miljø og omkostnings besparelser?

1 trækker, 1 dolly, og 2 sættevogne på 13.60 med 90 tons total.

Frie Danske Lastbilvognmænd FDL finder gerne de tidligere fremsynede forslag frem igen, som Christian Jensen fremførte i 2007, når det nu ser ud til, at det tidligere såede FDL-frø, så småt spirer på anden marker.13 år er lang spirringstid.

Frie Danske Lastbilvognmænd FDL ser som altid logisk på mulighederne, nuværende transportmatereale skal som første prioritet bruges i udviklingen af bæredygtige transportmuligheder. EU er fuld af 13,60 trailere og dem skal vi selvfølgelig bruge. Materiel omkostning for lastvognstog på 33 m og 90 tons totalvægt: trækanordning på sættevognen og 1 dolly til sammenkobling.

Lastbilsvogntog med en længde på 33 meter skal selvfølgelig ikke køre på kommune veje eller andre typer veje som tillader bløde trafikanter at færdes. 33 meters lastvognstog skal kun køre på det overordnede motorvejsnet og motortrafikvejsnet samt de nødvendige forbindelsesveje der er nødvendig for at nå til om koblings-pladserne som er påkrævet.

Danske byer og købstæder langs motorvejsnettet, som ønsker at deres industri og handlende kan drage fordelen af de transportomkostnings besparelsen der kan opnås ved brugen af 33 meter lastbiler, må selvfølgelig etablere, en motorvejs om koblings plads nær motorvejsnettet i en størrelse der kan opfylde byens behov.

En motorvejs om koblings plads skal være etableret med ind og udkørsel fra begge motorvejens kørselsretninger og selvfølgelig have direkte forbindelse bagud til det overordnede vejnet.

Jens Groot

På foreningens vegne

Jens Groot, kontorleder

Har du en kommentar til dette nyhedsbrev, så giv dit besyv med. Gerne her på Facebook

Du kan også kontakte:

Formanden Christian Jensen • Tlf. 20 91 71 51 eller kontorleder Jens Groot • Tlf. 86 88 05 44

Vil du vide mere om FDL og FDL indkøb så klik her www.fdl-vognmand.dk

Med venlig hilsen


Teglbækvej 8
8361 Hasselager
Tlf. 86 88 05 44