Parkerings-problematikken:

Forarget over politiets holdning

Med de nye regler om max 25 timers parkering, på de statslige rastepladser, gælder det jo også reglen om, at man kun må parkere i markerede båse. Nu er politiet så begyndt at dele billetter ud til chauffører, – der som disse, ikke holder i p båse. Det giver bare ikke nogen mening, at chaufførerne skal have bøder for det. De holder ikke i vejen, de holder ikke på den gennemgående kørebane.

Det fastslår vognmand, Leif Therkelsen fra Bække, og fortsætter: Der er meget store problemer for at finde et sted, at holde for natten, og derfor er det uforståeligt, at man ikke laver nogle båse, bag ved de eksisterende. Altså, der hvor det er muligt, og det er det stort set på alle de store rastepladser. Der ville med et slag, give plads til mange biler.

Men det forarger mig, at politiet ikke tager fat i det egentlige problem, nemlig, at øst chauffører lever på Europas, herunder Danmarks landeveje i månedsvis, på trods af, at dette er ulovligt. For det er jo det, det, handler om.

Havde man taget hånd om det, da EU-Domstolen for nylig slog fast, at man ikke må holde det regulere hvil i bilerne, ville de mange transportfirmaer, der beskæftiger chauffører/biler fra fjerne lande, være nødt til at bygge egne p-pladser og boliger til der chauffører.

Politiets påstand, om at man ikke man ikke kan bære bevisbyrden, holder ikke. Man kan, i weekenden, køre ud i industriområder og mange andre steder. Der sidder chaufførerne i bilerne og glor, så sammenholdt med chaufførens tilstedeværelse i bilerne, og bilens data, bør det ikke være i problem. Men desværre er det nok politisk bestemt, at det skal der ikke røres ved.

Redaktion: Preben v. Skjoeth

På foreningens vegne

Jens Groot, kontorleder

Redaktion: Preben von Skjoeth

Har du en kommentar til dette nyhedsbrev, så giv dit besyv med. Gerne her på Facebook

Du kan også kontakte:

Formanden Christian Jensen • Tlf. 20 91 71 51 eller kontorleder Jens Groot • Tlf. 86 88 05 44

Vil du vide mere om FDL og FDL indkøb så klik her www.fdl-vognmand.dk

Med venlig hilsen


Transmitter 10, 7100 Vejle
Redaktør Preben Skjøth
Tlf. 29 43 03 44
psk@fdl-vm.dk