ANPG-systemets ”no hits” nu 60 dage.

Frie Danske Lastbilvognmænd FDL tager positivt mod udvidelsen af gemmetiden for nummerplade registreringer i ANPG: Automatisk Nummer Plade Genkendelse. For FDL er det blot en begyndelse, ANPG skulle gerne udvikle sig til at være et landsdækkende permanent Automatisk Nummer Plade Genkendelse system, kun til gavn for alle lovlydige bilister.

Det kritiske ved det nuværende ANPG-system er manglende kameraer, der er alt for få opstillede kameraer og de der er, er ifølge https://anpg.dk/ placeret på centrale steder i Østjylland, Fyn og Sjælland. (Hvad er Vestjylland fra nord til syd).

Hele Danmark burde være dækket ind som København, så havde politiet et værktøj som kunne afhjælpe den manglende polititilstedeværelse på de danske veje.

ANPG: Automatisk Nummer Plade Genkendelse er det bedste værktøj, som findes mod de ”glemsomme” der ikke husker at betale bøder, afgifter, og alle de andre omkostninger der er hæftet og løbende bliver hæftet til nummerpladen, også de udenlandske som i dag bare skrald griner, medens de smider strimlen fra forruden i skraldespanden.

Frie Danske lastbilvognmænd FDL vil fortsat følge sagernes udvikling, og kritisk forholde sig til udviklingen. Vil du også følge med så tilmeld dig FDL`s elektroniske nyhedsbrev på https://www.fdl-vognmand.dk/ nederst i højre spalte finder du TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV, husk du skal besvare på den E-mail adr. du tilmelder.

Du kan også vælge at melde dig ind i Frie Danske lastbilvognmænd FDL så støtter du det politiske arbejde FDL udfører inden for godstransport på gummihjul, og retten til selv at vælge til eller fra.

Jens Groot

På foreningens vegne

Jens Groot, kontorleder

Har du en kommentar til dette nyhedsbrev, så giv dit besyv med. Gerne her på Facebook

Du kan også kontakte:

Formanden Christian Jensen • Tlf. 20 91 71 51 eller kontorleder Jens Groot • Tlf. 86 88 05 44

Vil du vide mere om FDL og FDL indkøb så klik her www.fdl-vognmand.dk

Med venlig hilsen


Teglbækvej 8
8361 Hasselager
Tlf. 86 88 05 44