Blå-stue ønsker fortsat i 2022 social løndumpning under 3.500 kg.

Frie danske lastbilvognmænd FDL vil også i 2022 være kritiske og klare i spyttet når danske politikere ikke rammer skiven, som nu hvor blå stue ikke vil deltage i afskaffelse af den omstridte 11 kilos-regel. En regel som kun gavner muligheden for fusk og svindel inden for godstransport i varevogne under 3.500 kilo totalvægt. Kassevogne med en lasteevne op til 1.200 kilo, lukkede ladvogne med lift med en lasteevne op til 800 kilo.

Hvad er Dansk Avis Omdeling A/S, med binavne: DAO 365 A/S * DAO Distribution A/S:

JP/Politikkens Hus A/S = 50-66,66% * Den Sydvestjydske Venstrepresse ApS = 50-66,66%

Virksomheden har ikke reelle ejere. Ledelsen er indsat som reel ejer:

Adm. Dir.: Morten Villberg. Formand: Dorthe Bjerregaard-Knudsen.

Valgt på generalforsamling: Næstformand: Bjarne Werner Munck. Bestyrelse: Morten Christensen * Hans Peter Nordstrøm Nissen.

Dansk Avis Omdeling A/S er en betydelig spiller i det politiske spil generelt og i særdeleshed når det drejer sig om den omstridte 11 kilo-regel i godskørselsloven. Glem nu al det fis med pizza-bude og lignende der er blevet brugt i medierne, det drejer sig kun om at Dansk Avisomdeling A/S kan bruge DAO 365 A/S og DAO Distribution A/S som bindeled til valgte underleverandører, for omdeling af dagens trykte aviser. Nøjagtig samme model som med få undtagelser, bruges af alle inden for pakke og dagligvarer omdeling i køretøjer op til 3.500 kilo totalvægt.

Frie Danske lastbilvognmænd FDL vil fortsat følge sagernes udvikling, og kritisk forholde sig til udviklingen. Vil du også følge med så tilmeld dig FDL`s elektroniske nyhedsbrev på https://www.fdl-vognmand.dk/ nederst i højre spalte finder du TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV, husk du skal besvare på den E-mail adr. du tilmelder.

Du kan også vælge at melde dig ind i Frie Danske lastbilvognmænd FDL så støtter du det politiske arbejde FDL udfører inden for godstransport på gummihjul, og retten til selv at vælge til eller fra.

Jens Groot

På foreningens vegne

Jens Groot, kontorleder

Har du en kommentar til dette nyhedsbrev, så giv dit besyv med. Gerne her på Facebook

Du kan også kontakte:

Formanden Christian Jensen • Tlf. 20 91 71 51 eller kontorleder Jens Groot • Tlf. 86 88 05 44

Vil du vide mere om FDL og FDL indkøb så klik her www.fdl-vognmand.dk

Med venlig hilsen


Teglbækvej 8
8361 Hasselager
Tlf. 86 88 05 44