Chauffør lærlinge eller mangel

Chauffør oplæring eller chauffør lærling

Frie Danske Lastbilvognmænd FDL er helt enig med Fragtmand Jens-Ole Larsen og bakker hans holdning og tiltag 100 % op. Danske vognmænd har altid, som Jens-Ole Larsen selv skulle oplære deres chauffører, og det vil de fortsat skulle gøre, chauffører skal passe ind i de daglige drift-rutiner samt kundernes krav. Det begreb bliver der næppe ændret på, ingen seriøse danske vognmænd, kan vel med rette stille sig op og beklage sig over mangel på kvalificerede chauffører.

Det kan kun være spin, når man læser danske vognmænd udtale sig offentligt om chaufførmangel, som et problem for forretningen, det er en dårlig undskyldning, det er hvad det er. Fakta problemet er vognmandens manglende evner, til udvikling og tilpasning af sin egen virksomhedsdrift. En vognmandsforretning skal som alle andre virksomheder tilpasses markedets faktiske behov. Kvalitet og rettidig omhu er ikke en selvfølgelig hyldevarer, hos jobcenteret.

Frie Dansk Lastbilvognmænd FDL, kan kun på det kraftigste anbefale og tilråde alle danske vognmænd, som har behov for brug af lastbilchauffører i deres virksomhed. Tag ansvar for din forretning, det er dit ansvar, at du altid har chauffører til dine lastbiler, så du kan servicere dine kunder. Det er ikke offentlighedens ansvar, at der er chauffører til rådighed, til din vognmandsforretning. Det ansvar bærer du selv som vognmand.

Jens Groot

På foreningens vegne

Jens Groot, kontorleder

Har du en kommentar til dette nyhedsbrev, så giv dit besyv med. Gerne her på Facebook

Du kan også kontakte:

Formanden Christian Jensen • Tlf. 20 91 71 51 eller kontorleder Jens Groot • Tlf. 86 88 05 44

Vil du vide mere om FDL og FDL indkøb så klik her www.fdl-vognmand.dk

Med venlig hilsen


Teglbækvej 8
8361 Hasselager
Tlf. 86 88 05 44