DF forslag

FDL positiv over for lovende DF-forslag:

Spørgsmålet er bare, om

DF vil leve op til løfterne

Dansk Folkeparti, er ifølge meningsmålingerne, på vej mod et sviende nederlag og et stort tab af mandater. Om det er meningsmålingerne, eller det er noget, man har arbejdet internt med, kan vi af gode grunde ikke vide, men det er i hvert fald et interessant udspil, DF er kommet med omkring bekæmpelse af den sociale dumping og andre ulovligheder.  DF´s ny tiltag omfatter ikke færre end 29 punkter, som kan blive et godt værktøj i bekæmpelsen af social dumping, postkasseselskaber, ulovlig cabotage-kørsel med mere.  Men spørgsmålet er så blot, om vi kan stole på DF, og om der efter valget, kan skabes flertal for de 29 punkter.

Det lyder interessant, for teksten er noget, som FDL i årevis har efterlyst, siger FDL´s kontorleder, Jens Groot, og fortsætter: Men det er for tidligt at glæde sig, for DF er for mange gange sprunget i målet. Derfor vil FDL søge at holde DF op på forslaget og løfterne. Med Enhedslisten, SF og nok Socialdemokratiet er man, afhængigt af mandaterne, tæt på et flertal. Så nu er der ingen undskyldning for ikke at få forslaget gennemført. Der vil sikkert komme nogle ændringer, fordi alle de partier, som vil være med i aftalen, naturligvis vil sætte deres aftryk på aftalen. Men det vigtigste er, at substansen, som i forslaget bevares.

For FDL er første prioritet at få præciseret, hvad er det er, når et dansk moderselskab etablerer et udenlandsk postkasseselskab. Det danske moderselskab foretager alle indkøb af transportmateriale i Danmark ved danske virksomheder, og derved sørger moderselskabet for fastholdelse af det økonomiske ejerskab i det danske moderselskab. Det indkøbte transport-materiel disponeres, som alle ved, efterfølgende permanent fra moderselskabets faciliteter i Danmark, Arbejdsstedet er fra moderselskabets faciliteter, og chaufførerne har udgangspunkt fra de samme faciliteter, så alt disponeres fra samme Ir-central i førerbunkeren, siger Jens Groot.

Redaktion: Preben von Skjoeth

På foreningens vegne

Jens Groot, kontorleder

Redaktion: Preben von Skjoeth

Har du en kommentar til dette nyhedsbrev, så giv dit besyv med. Gerne her på Facebook

Du kan også kontakte:

Formanden Christian Jensen • Tlf. 20 91 71 51 eller kontorleder Jens Groot • Tlf. 86 88 05 44

Vil du vide mere om FDL og FDL indkøb så klik her www.fdl-vognmand.dk

Med venlig hilsen


Transmitter 10, 7100 Vejle
Redaktør Preben Skjøth
Tlf. 29 43 03 44
psk@fdl-vm.dk