Dk registeret lastbil klampet ved TCØ Greve

Underligt hvad sker der ?

En dansk lastbilchauffør kørte onsdag aften forbi TCØ på Agenavej 29, 2670 Greve. Her så han en dansk registeret trækker stå klampet, en gul hjullås sad på det højre forhjul, det syntes han var underligt, derfor kontaktede han Frie Danske Lastbilvognmænd FDL, han sendte også et biled af den klampede lastbil. Underligt en dansk lastbil plejer at modtage bøden i E-Boks.

Frie Danske Lastbilvognmænd FDL undre sig også, det plejer at være udenlandske lastbiler som ikke kan betale en straks bøde politiet udskriver, når de konstaterer overtrædelser hos en udenlandsk lastbil. Er det kørehviletidsbøder eller bøder for ulovlige nationale transporter kan beløbet hurtigt løbe op. Det er ikke unormalt med bødeforlæg i hundrede tusinde kroners klassen eller mere i disse sager.

Hos Frie Danske Lastbilvognmænd FDL undre vi os også, hvad er det der er ved at ske ? vi ved at godstransportbranchen aldrig har haft problemer med at tilpasse sig den aktuelle lovgivning, det både på godt og ondt. Har det mon noget at gøre med den nye EU vejpakke ? det må vi vente på til døgn rapporten fra Midt- og Vestsjællands Politi omtaler sagen.

Jens Groot

På foreningens vegne

Jens Groot, kontorleder

Har du en kommentar til dette nyhedsbrev, så giv dit besyv med. Gerne her på Facebook

Du kan også kontakte:

Formanden Christian Jensen • Tlf. 20 91 71 51 eller kontorleder Jens Groot • Tlf. 86 88 05 44

Vil du vide mere om FDL og FDL indkøb så klik her www.fdl-vognmand.dk

Med venlig hilsen


Teglbækvej 8
8361 Hasselager
Tlf. 86 88 05 44