En arbejdsgruppe ”kan” være en god løsning

Erfaringerne fra implementeringen af cabotage-lovgivningen ”skræmmer”

Frie danske Lastbilvognmænd FDL sad med ved bordet i 2009, FDL var som eneste repræsentant modstander af de cabotage regler, som de øvrige repræsentanter endte med at vedtage enstemmigt på et møde, hvor Frie danske Lastbilvognmænd FDL ikke blev inviteret med. Det bliver interessant at se om Frie danske Lastbilvognmænd FDL bliver inviteret med i arbejdsgruppen.

Frie danske Lastbilvognmænd FDL kan kun håbe de kommende valgte deltagere i arbejdsgruppen har fået nye ansigter og at de er blevet klogere, så de ikke lader sig forblændet af transportkøbernes spind og lobby. Men holder fokus på hvordan man beskytter og sikre danske arbejdspladser mod problemet ”social løndumpning i godstransport på gummihjul i alle vægtklasser”.

Frie Danske lastbilvognmænd FDL vil fortsat følge sagernes udvikling, og kritisk forholde sig til udviklingen. Vil du også følge med så tilmeld dig FDL`s elektroniske nyhedsbrev på https://www.fdl-vognmand.dk/ nederst i højre spalte finder du TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV, husk du skal besvare på den E-mail adr. du tilmelder.

Du kan også vælge at melde dig ind i Frie Danske lastbilvognmænd FDL så støtter du det politiske arbejde FDL udfører inden for godstransport på gummihjul, og retten til selv at vælge til eller fra.

Jens Groot

På foreningens vegne

Jens Groot, kontorleder

Har du en kommentar til dette nyhedsbrev, så giv dit besyv med. Gerne her på Facebook

Du kan også kontakte:

Formanden Christian Jensen • Tlf. 20 91 71 51 eller kontorleder Jens Groot • Tlf. 86 88 05 44

Vil du vide mere om FDL og FDL indkøb så klik her www.fdl-vognmand.dk

Med venlig hilsen


Teglbækvej 8
8361 Hasselager
Tlf. 86 88 05 44