Arbejdstidsdirektivet for mobil arbejdskraft ”fakta”

Frie danske lastbilvognmænd FDL har også læst den forvirringen der er om det nye arbejdstidsdirektiv for den mobile arbejdskraft, som indføres i forbindelse med indførelse af EU vejpakken. Forvirringen omkring Vejdirektoratets licitation, udbud på vintertjeneste på kørebaner blev sat på pause, med begrundelse i det kommende Arbejdstidsdirektiv for mobil arbejdskraft.

Frie danske lastbilvognmænd FDL har nu konstateret hvordan det hænger sammen i EU vejpakken. Det er kun arbejde som udføres under Køre- og hviletidsforordningen der er underlagt det nye arbejdstidsdirektiv for den mobile arbejdskraft.

Alle nationale undtagelser i Køre- og hviletidsforordningen er ikke underlagt det nye arbejdstidsdirektiv for den mobile arbejdskraft, de kører stadig på AUT og skal fortsat kontrolleres efter det gamle arbejdstidsdirektiv som fortsat kontrolleres af arbejdsmarkedets parter arbejdstilsynet.

Frie Danske lastbilvognmænd FDL vil fortsat følge sagernes udvikling, og kritisk forholde sig til udviklingen. Vil du også følge med så tilmeld dig FDL`s elektroniske nyhedsbrev på https://www.fdl-vognmand.dk/ nederst i højre spalte finder du TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV, husk du skal besvare på den E-mail adr. du tilmelder.

Du kan også vælge at melde dig ind i Frie Danske lastbilvognmænd FDL så støtter du det politiske arbejde FDL udfører inden for godstransport på gummihjul, og retten til selv at vælge til eller fra.

Jens Groot

På foreningens vegne

Jens Groot, kontorleder

Har du en kommentar til dette nyhedsbrev, så giv dit besyv med. Gerne her på Facebook

Du kan også kontakte:

Formanden Christian Jensen • Tlf. 20 91 71 51 eller kontorleder Jens Groot • Tlf. 86 88 05 44

Vil du vide mere om FDL og FDL indkøb så klik her www.fdl-vognmand.dk

Med venlig hilsen


Teglbækvej 8
8361 Hasselager
Tlf. 86 88 05 44