Er der store parkeringsproblemer for lastbiler i Danmark ? JA

Hvorfor har lastbiler parkeringsproblemer og hvorfor gøres der ikke noget ved problemerne politisk ? det vil Frie Danske Lastbilvognmænd FDL gerne give nogle bud på.

Tager vi først rastepladserne ved det overordnede vejnet, så er det Vejdirektoratet under Transportministeriet, altså har Transportminister Benny Engelbrecht det overordnede ansvar, for at der er parkeringsmuligheder for alle de lastbiler og deres chauffører der skal efterleve kørerhviletids bestemmelserne og de astronomiske bødestørrelser Folketingets politikere i 2006 i stor enighed pålagde chauffører og vognmænd.

Rastepladser til lastbilparkering i umiddelbar nærhed af lokalsamfund og byernes industri og detailhandels områder, parkeringsplads krav til vognmandsvirksomhed på etablerings adressen, så er det kommunalpolitikeren i byrådene, som er ansvarlige, med kommunaldirektør og Borgmester i spidsen. Det er de samme politikere som bryster sig af lokalplaner, der tilgodeser detailhandelen og fremkommeligheden til butikkerne, samt de mange parkeringsmuligheder til kundernes personbiler.

Frie Danske Lastbilvognmænd FDL kan kun konkludere, at Folketingets politikere og kommunal-politikeren med kommunaldirektør og borgmester i spidsen klart tilsidesætter den danske befolknings forsyningssikkerhed af livsnødvendige dagligvarer.

Det er nu tiden til at ænder på urimelige forhold for danske chauffører generelt.

Frie Danske lastbilvognmænd FDL vil fortsat følge sagernes udvikling, og kritisk forholde sig til udviklingen. Vil du også følge med så tilmeld dig FDL`s elektroniske nyhedsbrev på https://www.fdl-vognmand.dk/ nederst i højre spalte finder du TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV, husk du skal besvare på den E-mail adr. du tilmelder.

Du kan også vælge at melde dig ind i Frie Danske lastbilvognmænd FDL så støtter du det politiske arbejde FDL udfører inden for godstransport på gummihjul, og retten til selv at vælge til eller fra.

Jens Groot

På foreningens vegne

Jens Groot, kontorleder

Har du en kommentar til dette nyhedsbrev, så giv dit besyv med. Gerne her på Facebook

Du kan også kontakte:

Formanden Christian Jensen • Tlf. 20 91 71 51 eller kontorleder Jens Groot • Tlf. 86 88 05 44

Vil du vide mere om FDL og FDL indkøb så klik her www.fdl-vognmand.dk

Med venlig hilsen


Teglbækvej 8
8361 Hasselager
Tlf. 86 88 05 44