Formanden for FDL ApS, Knud Sørensen, før lukketid:

Vi skal have flere til at bakke op om aftalerne 

Selv om oliesalget stort set er status quo, er det alligevel skuffende, der ikke er flere, som bruger vores olieaftale med Circle K. Det er nok især en følge af den skærpede konkurrence, hvor vi har opfattelsen af, at alle forsøger at lokke kunder til ved, igen og igen, at tilbyde større rabatter. Men hvis vi skal være med, er der en naturlig grænse for, hvor meget der kan ofres på administrationen.

Det fastslog vognmand Knud Sørensen, Brande, i sin sidste formandsberetning på FDL ApS ordinære generalforsamling, der fandt sted i dag, lørdag d. 28. april på Hotel Hedegården i Vejle. Knud Sørensen gav også udtryk for, at konkurrencen næppe bliver mindre i de kommende år.

Men da vi er nødt til at vurdere økonomien, kan vi ikke bare lige gå ud og overbyde andre, så derfor er vores bedste salgsargumenter de langsigtede aftaler med en ret god kredittid og brændstof, der opfylder det, Circle K lover. Hvis ikke det er nok, kan vi ikke gøre ret meget mere.

Det er derfor, bestyrelsen anbefaler at lukke FDL ApS ned, og overføre aktiviteterne til det politiske FDL. Lukningen vil naturligvis foregå på en ordentlig måde, og der er ingen eksterne kreditorer, som lider tab. Men vi kan spare adskillige tusinde kroner på administration, og der vil ikke blive slækket på den service, vi altid har bestræbt os på at yde.

Vores aftale med forsikringsselskabet Gjensidige løber fortsat, og vi har hele tiden øje for, om der er andre tilbud, vi kan præsentere for kunderne. Men de fleste huller er jo fyldt ud, så jeg kan kun opfordre alle til at bakke op om olieaftalen.

Circle K har et rigtigt godt landsdækkende netværk af stationer, så det er i hvert fald ikke mangel på stationer, der hindrer et øget salg. Jeg vil slutte med et håb om, at endnu flere FDL-vognmænd vil benytte aftalerne og derigennem også støtte FDL, afrundede Knud Sørensen.

Redaktion: Preben von Skjoeth

På foreningens vegne

Jens Groot, kontorleder

Redaktion: Preben von Skjoeth

Har du en kommentar til dette nyhedsbrev, så giv dit besyv med. Gerne her på Facebook

Du kan også kontakte:

Formanden Christian Jensen • Tlf. 20 91 71 51 eller kontorleder Jens Groot • Tlf. 86 88 05 44

Vil du vide mere om FDL og FDL indkøb så klik her www.fdl-vognmand.dk

Med venlig hilsen


Transmitter 10, 7100 Vejle
Redaktør Preben Skjøth
Tlf. 29 43 03 44
psk@fdl-vm.dk