Kilometer-afgiften vil fjerne hver tiende lastbil fra vejene?

 

Frie Danske Lastbilvognmænd FDL læser nu at kilometer-afgiften vil fjerne hver tiende lastbil fra vejene, eneste mulighed for at det kan ske er ved at bort rationalisere tomkørsel, eller forbrugs-nedsættelser/produktions-nedsættelser. Der er selvfølgelig også mulighed for et nummerpladeskift, når et sådan kan fjerne P-afgifter og kontrol med regulært uge-hvil, hvem ved så hvad et sådan ellers kan fjerne?

Danmarks ministre og deres ministerier arbejder ikke sammen om at løse simple opgaver, som at tilpasse ANPG Automatisk Nummerpladegenkendelse så systemet også kan bruges til opkrævning af manglende indbetalinger på afgifter registreret ved nummerplade konstatering, eksempelvis ulovlige parkeringer? Den 20. maj 2023 var den manglende betaling på 14,5 millioner kroner i P-afgifter fra de hvide plader.

Hvad med samarbejdet mellem Rigspolitiet og Færdselsstyrelsen, er det optimalt når der ikke konstateres ulovlige ugehvil i lastbilerne på hvide plader i Danmark? Eksempel: ved seneste 2 dages kontrol eksempel i Tyskland blev der konstateret 74 overtrædelser af forbuddet mod at tilbringe den almindelige ugentlige hviletid i køretøjet.

Frie Danske lastbilvognmænd FDL vil fortsat følge sagernes udvikling, og kritisk forholde sig til udviklingen. Vil du også følge med så tilmeld dig FDL`s elektroniske nyhedsbrev på https://www.fdl-vognmand.dk/ nederst i højre spalte finder du TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV, husk du skal besvare på den E-mail adr. du tilmelder.

Du kan også vælge at melde dig ind i Frie Danske lastbilvognmænd FDL så støtter du det politiske arbejde FDL udfører inden for godstransport på gummihjul, og retten til selv at vælge til eller fra.

På foreningens vegne

Jens Groot, kontorleder

Har du en kommentar til dette nyhedsbrev, så giv dit besyv med. Gerne her på Facebook

Du kan også kontakte:

Formanden Christian Jensen • Tlf. 20 91 71 51 eller kontorleder Jens Groot • Tlf. 86 88 05 44

Vil du vide mere om FDL og FDL Olieklub så klik her www.fdl-vognmand.dk

Med venlig hilsen


Teglbækvej 8
8361 Hasselager
Tlf. 86 88 05 44