Lastbilparkerings bøder med rabat er helt ved siden af skiven

Karsten Hønge rammer skiven lige i Bull (Det er en decideret skandale)

Frie Danske Lastbilvognmænd FDL kan kun give Karsten Hønge fuldkommen ret i  udtalelsen, (Det er en decideret skandale). Er folketingets flertal af den opfattelse, at de syd og østeuropæiske EU medlemslandes vognmænd begynder at betale deres P bøder, grundet en bøderabatordning ved hurtig betaling, hvorfor skulle de da det, når alternativet fortsat er enkelt, undlad og få 100 % rabat.

Alle som kender bare lidt til den syd og østeuropæiske mentalitet, som mere og mere også findes i Danmark. Hvorfor betale noget som er risikofrit at undlade. Det viser skats manglende inkasso formående gennem de sidste mange år. Der er trods alt en grund til, straks bøderne fortsat bibeholdes, når politiet konstaterer udenlandske køretøjer eller udenlandske personer uden dansk bopæl overtræder loven, skal der udstedes en straks bøde.

Frie Danske Lastbilvognmænd FDL har skrevet det før og gør det gerne igen: Brug nu den ANPG nummerplade scanner. Det bedste værktøj til inddrivelse af manglende bødebetaling, registeret ved nummerplade konstatering. Det er ikke længere bilens chauffør der skal findes, det er den registrerede bruger som hæfter for overtrædelser ved nummerplade konstatering. Når nummerplade scanneren genkender en skyldner, stoppes bilen af Politiet, som udsteder en straks bøde.

Sværere behøver det ikke at være hvis bestående værktøj bruges, ANPG.

Frie Danske lastbilvognmænd FDL vil fortsat følge sagernes udvikling, og kritisk forholde sig til udviklingen. Vil du også følge med så tilmeld dig FDL`s elektroniske nyhedsbrev på https://www.fdl-vognmand.dk/ nederst i højre spalte finder du TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV, husk du skal besvare på den E-mail adr. du tilmelder.

Jens Groot

På foreningens vegne

Jens Groot, kontorleder

Har du en kommentar til dette nyhedsbrev, så giv dit besyv med. Gerne her på Facebook

Du kan også kontakte:

Formanden Christian Jensen • Tlf. 20 91 71 51 eller kontorleder Jens Groot • Tlf. 86 88 05 44

Vil du vide mere om FDL og FDL indkøb så klik her www.fdl-vognmand.dk

Med venlig hilsen


Teglbækvej 8
8361 Hasselager
Tlf. 86 88 05 44