Pinlig farce for Post Nord og politikerne:

Så luk for pokker Post Nord

Farcen omkring Post Nord har efterhånden stået på så længe, at selv politikernes tillid til Post Nord må være forsvundet. I FDL‘s optik er der kun en rigtig løsning. Nemlig at lukke det dårligt styrede Post Nord, som endnu en gang har bedt om over 100 millioner kr. ekstra for at klare skærene.

Jeg ved af grunde ikke helt præcist, hvor mange millioner, staten har pumpet i Post Nord. Men det er et gigantisk beløb, og vel at mærke uden, at selskabet økonomisk kan klare sig selv. Hvilket bl.a. skyldes flere e mail, og dermed færre breve.

Det må være relevant at sætte et endog stort spørgsmålstegn ved Post Nords brevomdeling. For ingen kan være tjent med, kun at få brevpost et par gange om ugen. Heller ikke, selv om et stigende antal e mail, automatisk har reduceret antallet af traditionelle breve.

Politikerne burde for længst være gået ind og tjekket, om ledelsen af Post Nord har været opgaven voksen. I min optik har ledelsen ikke formået at omstille Post Nord, og det er en vaskeægte falliterklæring. Og det nytter ikke at bruge udgifterne til de fyrede embedsmænd som undskyldning.

FDL har ved flere lejligheder givet udtryk for, at de mange ekstra bevillinger er en hån mod seriøse danske vognmænd og chauffører. Forstå det, hvem der kan, hvorfor politikerne bliver ved med at hælde penge i den bundløse kasse hos Post Nord. Som en tidligere FDL-vognmænd ville have sagt det: Luk lort er og lad andre overtage brevuddelingen.

Kommentar af Preben von Skjoeth

På foreningens vegne

Jens Groot, kontorleder

Redaktion: Preben von Skjoeth

Har du en kommentar til dette nyhedsbrev, så giv dit besyv med. Gerne her på Facebook

Du kan også kontakte:

Formanden Christian Jensen • Tlf. 20 91 71 51 eller kontorleder Jens Groot • Tlf. 86 88 05 44

Vil du vide mere om FDL og FDL indkøb så klik her www.fdl-vognmand.dk

Med venlig hilsen


Transmitter 10, 7100 Vejle
Redaktør Preben Skjøth
Tlf. 29 43 03 44
psk@fdl-vm.dk