Manipulation

Venstrefløjen bruger forkerte tal:

Grove manipulationer med

miljø- og klimamålsætning

Til trods for, at Paris-aftalen ikke siger andet, end at vi skal holde den globale, og menneskeskabte, opvarmning under to grader, og helst under 1,5 grad, kører visse miljøfanatikere i Det ”radigale” Venstre og Enhedslisten frem med, at vi skal op på 70 procent for at leve op til Paris-aftalen. Især virker Pernille Skipper og Morten Østergaard, med det lidet prangende øgenavn Muhammed Østergaard, på et ekstremt hysterisk niveau, og FDL har tidligere sat spørgsmålstegn ved, hvor meget Skipper og Østergaard egentlig ved om miljø og klima.

Det ville nok være en god ide, hvis partierne holdt sig til de faktiske kendsgerninger, i stedet for at buldre løs og manipulere borgerne til at tro, at verden er af lave, hvis ikke Danmark er EU´s miljøduks.  Socialdemokratiet, SF og Enhedslisten er, som vist alle ved, enige om, at Danmark skal reducere sit CO2-udslip med 70 pct. i 2030.

Alt sammen med begrundelse om, at det er nødvendigt for at leve op til Danmarks forpligtelser i den internationale Paris-aftale. Men der står intet om, at vi skal have mindre udledninger med en bestemt procent i 2030, 2040 eller 2050.

Til trods for, at flere anerkendte miljø-eksperter har fastslået, at man ikke kan bruge Paris-aftalens ordlyd til at agitere for konkrete reduktionsmål, gentog den ”radigale” Morten Østergaard forleden, at en 70 procents reduktion, først og fremmest handler om at nå målsætningen i Paris-aftalen. Det er en kendsgerning, at Danmark og EU har sat et målet om en reduktion på 40 pct. i 2030. Når Østergaard og Skipper direkte manipulerer med klima- og miljøpolitikken, hvor meget kan vi så i øvrigt stole på deres ofte meget teoretiske udmeldinger?

Min tvivl er i hvert fald skærpet!

Redaktion: Preben von Skjoeth

På foreningens vegne

Jens Groot, kontorleder

Redaktion: Preben von Skjoeth

Har du en kommentar til dette nyhedsbrev, så giv dit besyv med. Gerne her på Facebook

Du kan også kontakte:

Formanden Christian Jensen • Tlf. 20 91 71 51 eller kontorleder Jens Groot • Tlf. 86 88 05 44

Vil du vide mere om FDL og FDL indkøb så klik her www.fdl-vognmand.dk

Med venlig hilsen


Transmitter 10, 7100 Vejle
Redaktør Preben Skjøth
Tlf. 29 43 03 44
psk@fdl-vm.dk