Regeringsforhandlinger

Håbløse forslag om kørselsmønstre.

Nu, du skal stå fast, Mette!

I takt med, at stadigt flere økonomer og eksperter advarer mod at politikerne skal lægge for meget i Road Pricing og elbildrift, tegner der sig et endnu klarere billede af, hvor uforberedte akademikertyperne i Folketinget er. Som FDL fra første færd, fastslog, er det urealistiske drømmescenarier, de yderste venstrefløjspartier plus det såkaldte alternativ kommer med. Alt sammen for at alle vil være mest grøn. Og være duks for hele EU, mens østlandene griner deres røv i laser.

Det er tydeligt, at ingen af forslagsstillerne til Road Pricing og elbildrift, virkeligt har dykket ned i substansen med hensyn til omkostningerne, som for den menige dansker vil betyde væsentligt højere skat og afgifter. Har de ”glemt”, at den grønne omstilling for længst er indledt. Bilfabrikkerne ofrer milliarder på at gøre bilerne miljøvenlige, og det eneste sted, der kan spares, er ved at reducere privatbilismen. Men er et indgreb i den personlige danskers frihed, så den går ikke.

Mette Frederiksen har, igen og igen, fremhævet, at den ændrede kurs ikke må ramme skævt, og hvis hun vil leve op til det løfte, er det NU, hun skal stå fast. For hvis hun giver efter, eller går på kompromis, med de ”radigale” og Enhedslisten, løber hun fra de fine løfter i valgkampen. Så drop snakken om Road Pricing, og find en løsning på elbildriften, som ikke kommer til at koste det hvide ud af øjnene. Alene etablering af de nødvendige lade standere, koster mange milliarder.

Omkostningerne ved at købe al den eksterne strøm, som vi ikke selv har, tør end ikke økonomer givet et bestemt bud på. Men det bliver dyrt, rigtigt dyrt. Og lad så være med hele tiden at give biltrafikken og landbruget skyld for alverdens ulykker, for der er rigtigt mange andre områder, hvor der skulle sættes ind. Danske vognmænd lever i hvert fald op til et fornuftigt miljøansvar, da bilerne, som også EU kræver, bliver renere og renere. Derfor er der ingen grund til at stramme skruen.

Så stå fast, Mette!

Kommentar af Preben von Skjoeth

På foreningens vegne

Jens Groot, kontorleder

Redaktion: Preben von Skjoeth

Har du en kommentar til dette nyhedsbrev, så giv dit besyv med. Gerne her på Facebook

Du kan også kontakte:

Formanden Christian Jensen • Tlf. 20 91 71 51 eller kontorleder Jens Groot • Tlf. 86 88 05 44

Vil du vide mere om FDL og FDL indkøb så klik her www.fdl-vognmand.dk

Med venlig hilsen


Transmitter 10, 7100 Vejle
Redaktør Preben Skjøth
Tlf. 29 43 03 44
psk@fdl-vm.dk