Nummerpladegenkendelse ANPG implementeret 2016

Nummerpladegenkendelse ANPG er kun til efterforskning

Det var i 2015 Frie danske lastbilvognmænd FDL første gang i et nyhedsbrev påtalte nødvendigheden af systemet automatisk nummerpladegenkendelse ANPG, og at det kun kunne gå for langsomt med at få systemet op og stå. Nu har FDL så kunnet konstatere, ikke at stå alene længere. Andre organisationer har nu også skrevet til ministrene på området, med ønsket om optimal brug af systemet automatisk nummerpladegenkendelse ANPG.

Frie danske lastbilvognmænd FDL påtalte i 2020 i et nyhedsbrev nødvendigheden af at give Færdselsstyrelsen lovhjeml til at samkører elektroniske data fra tachograf registrering med elektronisk lønberegnings system, så kontrol med overholdelse af den danske godskørselslov også bliver muliggjort. Også på dette punkt har andre organisationer nu også ønske ændringer. Det tog sin tid ca. 4 år, hvorfor ? det vil vi lade organisationerne selv stå på mål for.

Frie danske lastbilvognmænd FDL har fortsat den holdning til DK love. Skal vi have en lov skal den også kunne efterleves og kontrolleres. Kontrol uden tåbelige bureaukratiske tiltag for opnåelse af eneret på visse områder. I et erhverv som godstransport på gummihjul, der er underlagt så mange ministeriers love og regler, skal alle de kontrollerende myndigheder have lige adgang til det lovpålagte nødvendige dokumentationsmateriale transporterne er underlagt og kan afkræves.

Frie Danske lastbilvognmænd FDL vil fortsat følge sagernes udvikling, og kritisk forholde sig til udviklingen. Vil du også følge med så tilmeld dig FDL`s elektroniske nyhedsbrev på https://www.fdl-vognmand.dk/ nederst i højre spalte finder du TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV, husk du skal besvare på den E-mail adr. du tilmelder.

Jens Groot

På foreningens vegne

Jens Groot, kontorleder

Har du en kommentar til dette nyhedsbrev, så giv dit besyv med. Gerne her på Facebook

Du kan også kontakte:

Formanden Christian Jensen • Tlf. 20 91 71 51 eller kontorleder Jens Groot • Tlf. 86 88 05 44

Vil du vide mere om FDL og FDL indkøb så klik her www.fdl-vognmand.dk

Med venlig hilsen


Teglbækvej 8
8361 Hasselager
Tlf. 86 88 05 44