P bøde problemet for Færdselsstyrelsen, er uforståeligt for FDL

Danmark har nummerpladescanningssystemet, brug det.

FDL vil meget gerne hjælpe Transportminister Benny Engelbrecht med at løse problemet, manglende betaling af danske P bøder og ATK-foto vogns registrering af hastighedsovertrædelser.

De danske styrelser som efter en konstatering af overtrædelserne skal inddrive kontrolafgifter, bruger betydelige resurser på manuelt at finde den retmæssige ejere, af den afgift belagte nummerplade. Kan styrelsen ikke finde den rette ejer af nummerpladen, kan bøden ikke sendes hvidere til inddrivningskontoret. Sagen tabes ned i parpirkuven.

Hvorfor bruger Transportminister Benny Engelbrecht, ikke sin indflydelse på et udvidet brug af nummerpladescannerne i Danmark? Lægges de afgift belagte nummerplader ind i scanner systemet, vil de vises når nummerpladen passerer en scanner, så kan bøden opkræves, som en straks bøde på stedet af politiet. Betales der ikke, skal køretøjet beslaglækkes til bøden er betalt.

Indføre Danmark registrering af ubetalte udenlandske opkrævninger fra Parkeringsafgifter og ATK fotokontrol med registreringsnummeret i nummerpladescanningssystemet vil resultatet blive: Ingen styrelser skal bruge unødige manuelle omkostninger, på et omsonst detektivarbejde, med efterfølgende risiko for at bøde størrelsen ikke er stor nok til at inddrivningskontoret kan få den behandlet i nummerplade ejerens hjemland.

Jens Groot

På foreningens vegne

Jens Groot, kontorleder

Har du en kommentar til dette nyhedsbrev, så giv dit besyv med. Gerne her på Facebook

Du kan også kontakte:

Formanden Christian Jensen • Tlf. 20 91 71 51 eller kontorleder Jens Groot • Tlf. 86 88 05 44

Vil du vide mere om FDL og FDL indkøb så klik her www.fdl-vognmand.dk

Med venlig hilsen


Teglbækvej 8
8361 Hasselager
Tlf. 86 88 05 44