Politisk ærlighed

Alle vil kapre stemmer, men:

POLITISK ÆRLIGHED ER EN UDPRÆGET MANGELVARE

Så er det lige op over med valget, og samtlige partier har skærpet retorikken og lover det ene efter det andet. Kun få politikere søger at holde benene på jorden, og ikke mindst at kæmpe for det problem, de gerne vil løse.

Men desværre er det store flertal en slags levebrødspolitikere, som enten er uden indflydelse i egne rækker, eller om FDL tidligere har været inde på, er i lommen på virksomheder, organisationer eller selskaber, der betaler til valgkassen.

Det er både paradoksalt, og meget skræmmende, at politikere, der gerne vil kaldes ansvarlige, i den grad sjakrer med f.eks. danske vognmænds betingelser. De forsvarer jo alle dem, der bruger underbetalte udlændinge.

Hvilket giver dem med postkasseselskaber, fiktive vikarbureauer og andre former for unfair, og landsskadelige, metoder. Vi ved jo alle, hvem det er, og vi ved også, hvilke politikere, der primært arbejder for ITD, Danske Speditører og DI.

Når man samtidigt oplever forslag efter forslag, som ligner rent stemmefiskeri, er tiden inde til at skifte gear. Måske lader politikerne sig vildlede af embedsmænd, som ”altid ved bedre”, som vi har set med bremse-problematikken.

Andre, og nok ikke mindst hos Venstre og Liberal Alliance, lader sig villigt forføre af snydernes dygtige lobbyister. Det går ud over dem, der kører med dansk registrerede biler og lønner efter gældende danske overenskomster.

Den mudrede situation gør det svært at vælge, hvor man vil sætte sit kryds. For hvem kan man stole på i en tid, hvor politisk ærlighed er en mangelvare? Ikke ret mange, for langt de fleste løber fra deres løfter, når valget er overstået.

Kommentar af Preben von Skjoeth

 

På foreningens vegne

Jens Groot, kontorleder

Redaktion: Preben von Skjoeth

Har du en kommentar til dette nyhedsbrev, så giv dit besyv med. Gerne her på Facebook

Du kan også kontakte:

Formanden Christian Jensen • Tlf. 20 91 71 51 eller kontorleder Jens Groot • Tlf. 86 88 05 44

Vil du vide mere om FDL og FDL indkøb så klik her www.fdl-vognmand.dk

Med venlig hilsen


Transmitter 10, 7100 Vejle
Redaktør Preben Skjøth
Tlf. 29 43 03 44
psk@fdl-vm.dk