Klar FDL-udmelding:

Luk statskassen for

penge til Post Nord

Det kommer næppe som en overraskelse, at transportminister Benny Engelbrecht lægger op til endnu en trecifret million støtte til Post Nord. Men mon ikke tiden efterhånden er inde til, at politikerne lukker statskassen for flere redningsaktioner? Der er allerede hældt for mange penge i selskabet.

Uanset om det er en inkompetent ledelse i Post Nord, eller en skærpet konkurrence, fra internethandelen, der giver problemer, er det en kendsgerning, at Post Nord er en dårlig forretning. Og det til trods for, at selskabet med sine godstransport-aktiviteter, i et vist omfang, og i længere tid, har anvendt social dumping.

Staten har efterhånden pumpet så mange milliarder i Post Nord, at vi for længst er nået dertil, hvor nok er nok. Det siger FDL‘s kontorleder, Jens Groot. Vi er helt på det rene med, at posten skal ud, men det virker ærligt talt ikke som om det er en fremsynet ledelse. Man har i hvert fald ikke formået at tilpasse sig.

Omkostningerne ved fyring af de mange embedsmænd og kvinder, har været en dyr affære. Men det er ingen undskyldning for, at Post Nord stadigt ikke kan klare sig. Derfor bør politikerne overveje, om staten skal blive ved med at betale ekstra for udbringning af breve. – eller det skal overdrages til private firmaer.

 

Redaktion: Preben von Skjoeth

På foreningens vegne

Jens Groot, kontorleder

Redaktion: Preben von Skjoeth

Har du en kommentar til dette nyhedsbrev, så giv dit besyv med. Gerne her på Facebook

Du kan også kontakte:

Formanden Christian Jensen • Tlf. 20 91 71 51 eller kontorleder Jens Groot • Tlf. 86 88 05 44

Vil du vide mere om FDL og FDL indkøb så klik her www.fdl-vognmand.dk

Med venlig hilsen


Transmitter 10, 7100 Vejle
Redaktør Preben Skjøth
Tlf. 29 43 03 44
psk@fdl-vm.dk