S-udspil

Socialdemokratiets oplæg til trafikforhandlinger:

Infrastrukturplanen skal

være grøn og visionær

Står det til den ny socialdemokratiske transportordfører, Thomas Jensen, skal den kommende infrastrukturplan være både grøn, visionær og fremtidsholdbar. Men der er ingen detaljer i Thomas Jensens udsagn. Det er mere et udspil, hvor der tales og skrives i såkaldte overskrifter. Men hvis Thomas Jensens ord holder stik, er det glædeligt, at der satses på et bredt forlig. Så vi venter spændt på, om det bliver et bredt forlig eller om støttepartierne umuliggør en bred aftale

Kort før valget fremlagde de blå partier den såkaldte ”investeringsplan”, som havde mere karakter af et valgoplæg, lyder det fra Thomas Jensen, der fortsætter: Stik imod den ellers gode og lange tradition på transportområdet var planen ikke baseret på et bredt flertal. Kun de blå partier var blevet inviteret til de velkendte forhandlinger. Socialdemokratiet ville meget gerne have deltaget konstruktivt i forhandlingerne om en ny trafikaftale. Men vi blev ikke inviteret, siger Thomas Jensen.

Efter valget var der ikke længere flertal for de blå partiers valgoplæg og der skal derfor forhandles en ny aftale på plads med det nye Folketing. Den nye regering agter at gøre tingene anderledes. Vi ønsker en bred aftale. Og jeg vil godt understrege, at investeringer i den størrelsesorden, der bliver tale om, i den grad kræver ro og stabilitet, fordi de løber over så mange år. Derfor skal vi have en plan, der er funderet hen over midten i dansk politik.

I Socialdemokratiet ser vi frem til samarbejdet. Vi går til arbejdet med et åbent sind, og vi vil meget gerne lytte til alle gode ønsker fra alle Folketingets partier. Danskerne fortjener at få klarhed om de fremtidige trafikinvesteringer. Og Danmark fortjener, som tidligere understreget, en seriøs infrastrukturplan, som både er grøn, visionær og fremtidsholdbar. Derfor håber vi, at samtlige partier vil medvirke til et så godt resultat, som det overhovedet er muligt.

Redaktion: Preben von Skjoeth

På foreningens vegne

Jens Groot, kontorleder

Redaktion: Preben von Skjoeth

Har du en kommentar til dette nyhedsbrev, så giv dit besyv med. Gerne her på Facebook

Du kan også kontakte:

Formanden Christian Jensen • Tlf. 20 91 71 51 eller kontorleder Jens Groot • Tlf. 86 88 05 44

Vil du vide mere om FDL og FDL indkøb så klik her www.fdl-vognmand.dk

Med venlig hilsen


Transmitter 10, 7100 Vejle
Redaktør Preben Skjøth
Tlf. 29 43 03 44
psk@fdl-vm.dk