Satser Mette

Stadigt langt fra økonomisk løsning:

Satser Mette Fr. mon på at

forsætte i Løkkes fodspor?

Socialdemokratiets forkvinde, Mette Frederiksen, fastholder, at hun er optimistisk med hensyn til at finde fælles fodslag med SF, Enhedslisten og de radikale. Og det til trods for, at vi endnu ikke har fået bare en antydning af, hvordan alle de fire partiers store valgløfter skal finansieres. Men trods Mette Frederiksens optimisme, er det bekymrende, at Mette nu mener, at man bør løse finansieringen hen ad vejen i takt med iværksættelsen af de nye forslag. Derved fortsætter Mette Frederiksen nu desværre i VKLA-regeringens fodspor.

Det klart, at vi skal være sikre på, at tingene kan finansieres, og at vi kan leve op til alle ambitionerne. Det er noget af det, der snerper til nu, siger Mette Frederiksen, som tidligere har understreget, at det også er en mulighed for løbende at få aftalt de økonomiske løsninger på initiativerne. De radikale har flere gange meldt ud, at finansieringen skal være på plads, for at man kan indgå eventuelle aftaler, men da der ikke foreligger konkrete bud på, hvor dyrt de nye tiltag bliver, og hvordan de skal finansieres, er det svært at blive enige.

Det gør ikke sagen lettere, at SF og Enhedslisten er uenige om krav fra Det radikale Venstre om at øge arbejdsudbuddet med 30.000 personer. Pernille Skipper fastslår, uden tøven, at det er absolut No-Go! Omvendt hopper kæden af for Skipper, som vil tvinge flere på deltid til fuldtidsarbejde. Det er rendyrket Putin-strategi. Der er også stor uenighed til SF´s krav om minimumsnormeringer. Ud over disse punkter, har forhandlingerne afsløret store uenigheder om udlændingene. Derfor ser det svært ud, med mindre man løber fra de fine valgløfter.

Og så er alt, uanset om det er blå eller rød blok, ved det gamle! Der er i hvert fald ikke meget statsminister-format over Mette Frederiksen, hvis gentagne udsagn om, at det går godt, lyder en anelse pinligt.

NB.

Det er sjældent, jeg er enig med Morten Østergaard, men hatten af for Mortens krav om, at der skal være økonomisk dækning for de store, og meget dyre valgløfter!

Kommentar af Preben von Skjoeth

På foreningens vegne

Jens Groot, kontorleder

Redaktion: Preben von Skjoeth

Har du en kommentar til dette nyhedsbrev, så giv dit besyv med. Gerne her på Facebook

Du kan også kontakte:

Formanden Christian Jensen • Tlf. 20 91 71 51 eller kontorleder Jens Groot • Tlf. 86 88 05 44

Vil du vide mere om FDL og FDL indkøb så klik her www.fdl-vognmand.dk

Med venlig hilsen


Transmitter 10, 7100 Vejle
Redaktør Preben Skjøth
Tlf. 29 43 03 44
psk@fdl-vm.dk