Vejafgift-snyd! Miljøzone-snyd! Parkerings- snyd!

Fortsætter de DKR kronede dage for nummerpladerne fra Polen – Bulgarien – Rumænien?

JA! lige så længe de danske politikere fortsætter med kikkerten for det blinde øje og lytter uden at tænke, så fortsætter de DKR kronede dage for de transport virksomheder, som benytter lastbilerne fra de nævnte lande, ligeså de DK moderselskaber med deres post-kasseselskaber.

Frie Danske Lastbilvognmænd FDL har aldrig været i tvivl, det drejer sig for visse dele af transport erhvervet kun om laveste fællesnævner for chaufførernes lønomkostning, også selv om det betyder national social løndumpning. Det er stedet i transport erhvervet hvor der virkelig er muligheder for at spare på omkostningerne, der kan spares det som svare til et DK skattetryk.

Skattetryk! tallene er taget fra Google

Danmark: 51,8 % à en årsløn på 450.000 DKR.

Polen: 12% à en årsløn på 120.000 DKR.

Bulgarien: 10% à en årsløn på 120.000 DKR.

Rumænien: 10% à en årsløn på 120.000 DKR.

National DK godstransport mindste løn, for ikke DK ansatte chauffører, pr/t: 178,72 DKR.

Stats selskabet Sund & Bælt skal administrere og opkræve vejafgiften, som den nuværende By-miljøzone afgift.  link: (https://anpg.dk/)

Det løser ikke problemet at lukke broen, det kræver betydelige flere tiltag at få styr på snyderne. Det kræver at ANPG netværket, link: (https://anpg.dk/) udbygges så det dækker hele det afgiftsbelagte vejnet, og så mangler vi lige at det må bruges til formålet, at få stoppet alle snydere og skyldnere inden de forlader Danmark.

(Brug linket og se hvor dårligt udbredt ANPG faktisk er)

Transportminister Thomas Danielsen udtaler sig i dag, KM-afgiften bliver ikke en ny P-afgift-skandale, i samme artikel nævnes ikke noget om opkrævningsproblemerne i miljøsonerne i de danske storbyer, som jo også håndhæves af Sund & Bælt, som når de ikke kan finde brugerregistreringer til nummerpladerne fra P – BG – RO derfor undlader de at spilde tid på det, de bliver så måske lodret/delete arkiveret?

Frie Danske lastbilvognmænd FDL vil fortsat følge sagernes udvikling, og kritisk forholde sig til udviklingen. Vil du også følge med så tilmeld dig FDL`s elektroniske nyhedsbrev på https://www.fdl-vognmand.dk/ nederst i højre spalte finder du TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV, husk du skal besvare på den E-mail adr. du tilmelder.

Du kan også vælge at melde dig ind i Frie Danske lastbilvognmænd FDL så støtter du det politiske arbejde FDL udfører inden for godstransport på gummihjul, og retten til selv at vælge til eller fra.

På foreningens vegne

Jens Groot, kontorleder

Har du en kommentar til dette nyhedsbrev, så giv dit besyv med. Gerne her på Facebook

Du kan også kontakte:

Formanden Christian Jensen • Tlf. 20 91 71 51 eller kontorleder Jens Groot • Tlf. 86 88 05 44

Vil du vide mere om FDL og FDL Olieklub så klik her www.fdl-vognmand.dk

Med venlig hilsen


Teglbækvej 8
8361 Hasselager
Tlf. 86 88 05 44