Godstransport på gummihjul, er et delt erhverv

Frie Danske Lastbilvognmænd FDL kender erhvervet og har været med hele vejen siden 1955, så når vi nu igen kan læse om nemlig.com og problemer med lønafregningen til de chauffører som køre i de nemlig.com dekorerede varevogne, så er de omtalte chauffører ikke ansat hos nemlig.com, men hos en vognmand som har indgået en leje aftale på varevognene hos det selskab nemlig.com har stiftet til formålet, samtidig indgås en aftale om at udbringe varerne fra nemlig.com lager til nemlig.com kunders døre.

Dette ansvars undvigelses system er ikke opfundet af nemlig.com den ære kan tilskrives de førende etablerede pakkekurer selskaber, ingen nævnt ingen glemt, følg cvr på virk og læs hvem der ønsker en flot logo facade når de leverer moderselskabets ydelser.

Godstransport på gummihjul skal ikke være et lovmæssig delt erhverv, al godskørsel mod fremmed regning skal hører under dansk godskørselslov. Ingen politiske fiksfakserier med vægtgrænser hverken på godset eller køretøjer.

Danmark har ikke brug for et sort varevognsmarked op til en totalvægtsgrænse på 2.000 kg. og en 11 kg. coli vægt i varevogne op til en totalvægtsgrænse på 3.500 kg.

Danmark har brug for at alt godstransport på gummihjul mod fremmed regning er underlagt den danske godskørselslov.

Frie Danske lastbilvognmænd FDL vil fortsat følge sagernes udvikling, og kritisk forholde sig til udviklingen. Vil du også følge med så tilmeld dig FDL`s elektroniske nyhedsbrev på https://www.fdl-vognmand.dk/ nederst i højre spalte finder du TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV, husk du skal besvare på den E-mail adr. du tilmelder.

Du kan også vælge at melde dig ind i Frie Danske lastbilvognmænd FDL så støtter du det politiske arbejde FDL udfører inden for godstransport på gummihjul, og retten til selv at vælge til eller fra.

Jens Groot

På foreningens vegne

Jens Groot, kontorleder

Har du en kommentar til dette nyhedsbrev, så giv dit besyv med. Gerne her på Facebook

Du kan også kontakte:

Formanden Christian Jensen • Tlf. 20 91 71 51 eller kontorleder Jens Groot • Tlf. 86 88 05 44

Vil du vide mere om FDL og FDL indkøb så klik her www.fdl-vognmand.dk

Med venlig hilsen


Teglbækvej 8
8361 Hasselager
Tlf. 86 88 05 44