Automatisk nummerpladegenkendelse ANPG er løsningen.

ANPG er ifølge Rigspolitiet skabt til efterforskning.

Frie Danske Lastbilvognmænd FDL har tidligere skrevet til transportminister Benny Engelbrecht , om fordelen ved at bruge ANPG i efterforskningsarbejdet, at finde aktuelle registreringsnumre, der ved lovovertrædelse er konstateret bøde berettiget i Danmark. Som ved lastbil Parkeringsbøder og Automatisk Trafikkontrol ATK.

Kære politikere og styrelser, det er ikke så svært, betales bøden ikke i henhold til påskrevet dato, lægges bilens registreringsnummer op på ANPG. Så vil politiets ANPG-lokationer registrere nummeret næste gang det passerer en ANPG-lokation. Politiet standser køretøjet og udsteder en bøde med omkostninger, som straks bøde.

Alle nødvendige data for udskrivelse af bøde, ejer bruger, skal forefindes i det udenlandsk køretøj som befinder sig i Danmark. Danske styrelser skal ikke bruge unødvendige resurser på umulige efterforskninger i EU-lande, som ikke er samarbejdsvillige med oplysninger om, ejer bruger til registreringsnumre.

Det burde ikke være en nyhed for Dansk Folkepartis transportordfører, Hans Kristian Skibby. FDLs tidligere brev til Transportministeren blev omdelt d. 1/10-20 til transportudvalgets medlemmer og kan ses på: Transportudvalgets hjemmeside.

http://www.ft.dk/da/udvalg/udvalgene/tru

Jens Groot

På foreningens vegne

Jens Groot, kontorleder

Har du en kommentar til dette nyhedsbrev, så giv dit besyv med. Gerne her på Facebook

Du kan også kontakte:

Formanden Christian Jensen • Tlf. 20 91 71 51 eller kontorleder Jens Groot • Tlf. 86 88 05 44

Vil du vide mere om FDL og FDL indkøb så klik her www.fdl-vognmand.dk

Med venlig hilsen


Teglbækvej 8
8361 Hasselager
Tlf. 86 88 05 44