Christian Jensen fyrer bredside af mod Coop:

Bland jer dog uden om!

Det er ærgerligt, at folk misforstår, FDL´s protest mod, at 3F tvinger vognmands-virksomheder til en overenskomst, selv om de har en i forvejen. Men det gør mig vred, at Coop nu blander sig og ikke vil benytte Søren Jakobsen, fordi han ikke har en aftale med 3F. For det, der er FDL´s grunde, er udelukkende den frie ret til at organisere sig – eller lade være. Det fastslår FDL´s formand Christian Jensen, der er stærkt forarget over Coops indblanding.

For at skære det ud i pap, er vi komplet ligeglade med, om det er en Søren Jakobsen, en Peter Olsen eller Hans Andersen, for det er det principielle, vi går efter, fortsætter Christian Jensen, som ikke forstår kritikerne. Dermed være ikke sagt, at vi ikke vil gå ud og forsvare vore medlemmer og dem, der sympatiserer med os i vores kamp mod fagbevægelsens angreb på visse vognmænd, for FDL har lige siden den spæde start for godt 63 år siden, kæmpet for frihed og mod overgreb.

Coop´s reaktion kan sammenlignes med, at hvis du én gang har handlet i Coop, eller en anden virksomhed, er du stavnsbundet til kun at handle hos Coop. Jeg gad godt se den 3F´er, som ville finde sig i den form for diktatur, men når det er 3F, der dikterer, og får Coop med på bagsmækken, er det åbenbart OK. Jeg har før kritiseret DA for at være passiv, og skal gerne gentage kritikken, fordi også DA og DTL-A, dermed groft tilsidesætter afgørelsen fra Menneskeretsdomstolen.

Det er utidig indblanding. Jeg kunne forstå det, hvis det er firmaer, som bevisligt ikke betaler det, de skal efter overenskomsten, men vi har oplevet så mange tilfælde, hvor der ikke har været problemer med løn- og ansættelsesforhold, og det må altså høre op. Når man så samtidigt ved, hvilke aftaler, som er indgået i de lokale afdelinger 3F, undres man. Det er udelukkende et spørgsmål om flere lønsumskroner til 3F, DA og DTL-A, og det er usmageligt, at de er til fals for penge.

Redaktion: Preben von Skjoeth

På foreningens vegne

Jens Groot, kontorleder

Ansvarshavende: Preben von Skjoeth

Har du en kommentar til dette nyhedsbrev, så giv dit besyv med. Gerne her på Facebook

Du kan også kontakte:

Formanden Christian Jensen • Tlf. 20 91 71 51 eller kontorleder Jens Groot • Tlf. 86 88 05 44

Vil du vide mere om FDL og FDL indkøb så klik her www.fdl-vognmand.dk

Med venlig hilsen


Transmitter 10, 7100 Vejle
Redaktør Preben Skjøth
Tlf. 29 43 03 44
psk@fdl-vm.dk