Covid-19 og politisk uduelighed

Frie Danske Lastbilvognmænd FDL tager bladet fra munden.

Politisk uduelighed i forebyggelsen af kommende pandemier, løses ikke ved hovedløse tiltag, danske politikere må have hovedet op af jordhullet. Løsninger  kræver planlægning, sundhedskontrol med nomadearbejdere, sundhedskontrol ved grænser og strategiske steder i Danmark når en pandemi er i udbrud, også ved kommende pandemier. (Fakta planlægning)

Dansk erhvervsliv må kræve politisk planlægning, som imødegår nuværende og kommende pandemier, ikke ved tvangslukninger, men ved konstruktiv planlægning af sikkerheds- foranstaltninger. Danmark har ikke brug, og har aldrig haft brug for politiske popularitets handlinger, som i den seneste tid. Danmark har brug for et stærkt Christiansborg uden diktatoriske tendenser. (Fakta planlægning)

Det er ikke løsningen at tvangslukke kommuner, landsdele, virksomheder, eller noget som helst andet som en hovsaløsning. Erhvervslivet kommer til at bære alle udgifter når politikerne smider om sig med krone og øre erstatninger og kompensationer. Der er ikke andre steder at tage pengene, end der hvor de tjenes, og det er kun gennem erhvervslivet. (Fakta planlægning)

Dansk Erhvervsliv må træde i karakter, og det kan kun gå for langsomt, erhvervslivets faglige organisationer må kræve deltagelse i en konstruktiv beskyttelses planlægning mod fremtidige pandemier i Danmark. Det redder ikke Danmark som det foregår nu, hvad hvis det var grisene og ikke minkene der var problemet ? skulle alle grise så slås ned. (Fakta planlægning)

Frie Danske Lastbilvognmænd FDL siger tingene som de er.

Rettidig omhu kan redde Danmark.

Politisk fnidder fnadder som nu slår ting ihjel.

(Fakta planlægning)

Jens Groot

På foreningens vegne

Jens Groot, kontorleder

Har du en kommentar til dette nyhedsbrev, så giv dit besyv med. Gerne her på Facebook

Du kan også kontakte:

Formanden Christian Jensen • Tlf. 20 91 71 51 eller kontorleder Jens Groot • Tlf. 86 88 05 44

Vil du vide mere om FDL og FDL indkøb så klik her www.fdl-vognmand.dk

Med venlig hilsen


Teglbækvej 8
8361 Hasselager
Tlf. 86 88 05 44