Danske Vognmænd har stadig brug for elektroniske syns bremseudskrifter

Færdselsstyrelsen hjælper ikke danske vognmænds muligheder med det

Danske Vognmænd vælg nu et synssted der kan levere dig varen

Dårlige bremser koster kassen i vedligeholdelse

Påhængskørertøjernes bremser er stadig for dårlige og Færdselsstyrelsen er ikke uden skyld. Færdselsstyrelsen stiller ikke krav om skriftlig dokumentation for en komplet bremsetest. Bremse % ved synet kan ikke stå alene, den fortæller intet om hvordan den aktuelle % er opnået. Dårlige bremser bliver ikke gode bremser ved opvarmning. Dårlige bremser skal ventiltilpasses til den rette membran størrelse.

Frie Danske Lastbilvognmænd FDL stiller atter skarpt på problemet, manglende elektronisk udskriftmulighed, af en total bremsetest i synshallen. En komplet elektronisk udskrift af en komplet bremsetest er eneste dokumentation vognmanden kan få, som bevis for at værkstedet der klargør og efterfølgende kører til syn med påhængskørertøjet ikke har opvarmet bremserne for bare at opnå minimum bremse %

Frie Danske Lastbilvognmænd FDL kæmmer ikke alle synssteder over en kam, der findes synssteder for lastbiler i Danmark som arbejder seriøst, prøv eksempelvis i Vejle, her tilbydes vognmanden en elektroniske udskrifter af den komplette bremse- test fra opdateret bremsetestudstyr, taget fra øverste hylde med alt tilbehør, også det som Færdselsstyrelsen dårligt har konstateret findes.

Frie Danske lastbilvognmænd FDL vil fortsat følge sagernes udvikling, og kritisk forholde sig til udviklingen. Vil du også følge med så tilmeld dig FDL`s elektroniske nyhedsbrev på https://www.fdl-vognmand.dk/ nederst i højre spalte finder du TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV, husk du skal besvare på den E-mail adr. du tilmelder.

Du kan også vælge at melde dig ind i Frie Danske lastbilvognmænd FDL så støtter du det politiske arbejde FDL udfører inden for godstransport på gummihjul, og retten til selv at vælge til eller fra.

Jens Groot

På foreningens vegne

Jens Groot, kontorleder

Har du en kommentar til dette nyhedsbrev, så giv dit besyv med. Gerne her på Facebook

Du kan også kontakte:

Formanden Christian Jensen • Tlf. 20 91 71 51 eller kontorleder Jens Groot • Tlf. 86 88 05 44

Vil du vide mere om FDL og FDL indkøb så klik her www.fdl-vognmand.dk

Med venlig hilsen


Teglbækvej 8
8361 Hasselager
Tlf. 86 88 05 44