Eksplosion i konkurskarantæner skaber bekymring

Selskabstømmere = »groft uforsvarlig forretningsførelse«

Frie Danske Lastbilvognmænd FDL tillader sig at påtale selskabstømmere = med »groft uforsvarlig forretningsførelse« det er ikke en fejl, det er en bevist handling som udelukkende har til formål at opnå personlig økonomisk vinding. Hvad med de rådgivende regnskabskyndige og vejledende jurister, har retssystemet glemt dem så de fortsat kan gemme sig bag stråmænd og fortsat drive deres lyssky virksomhed.

Frie Danske Lastbilvognmænd FDL følger godstransportmarkedet dagligt og er ikke forbavset over tallene som er konstateret for »groft uforsvarlig forretningsførelse« grunden til konkurskarantæne. Det forventede tal var årligt på 250 karantænesager, det faktiske tal i 2020 var næsten 2.000 idømt konkurskarantæne. Det belyser klart at folketingspolitikerne ansætter de forkerte spindoktorer og lytter til de forkerte lobbyister.

SMVdanmark, pressede på for at få reglerne indført. Hvem er SMVdanmark, 23 faglige organisationer eller 50 tværfaglige organisationer skriver de på hjemmesiden.

Følger man som FDL med i godstransportens selskabstømmeres spor, kan man konstatere de generelt ikke organiserer sig, det sker først når det kan afværge en ikke planlagt afsløring, så kan en tiltrædeaftale med 3F eller en indmelding i DTL-A eller ATL, det giver ca. en frist på et år til at få afsluttet selskabstømningsforretningen.

Frie Danske Lastbilvognmænd FDL opfordrer Justitsminister Nick Hækkerup til at bruge de rette lobbyister og spindoktorer til at løse det juridiske problem (smuthul) som selskabstømmeren inden for godstransport på gummihjul bruger til at malke statskassen og Lønmodtagernes Garantifond (LG) med. Ligeledes er Revisor-påtegnelsen for sikkerhedsbeløb, kravet for Godskørselstilladelser ubrugelig, Revisor er kun ansvarlig til blækket er tørt.

Frie Danske lastbilvognmænd FDL vil fortsat følge sagernes udvikling, og kritisk forholde sig til udviklingen. Vil du også følge med så tilmeld dig FDL`s elektroniske nyhedsbrev på https://www.fdl-vognmand.dk/ nederst i højre spalte finder du TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV, husk du skal besvare på den E-mail adr. du tilmelder.

Du kan også vælge at melde dig ind i Frie Danske lastbilvognmænd FDL så støtter du det politiske arbejde FDL udfører inden for godstransport på gummihjul, og retten til selv at vælge til eller fra.

Jens Groot

På foreningens vegne

Jens Groot, kontorleder

Har du en kommentar til dette nyhedsbrev, så giv dit besyv med. Gerne her på Facebook

Du kan også kontakte:

Formanden Christian Jensen • Tlf. 20 91 71 51 eller kontorleder Jens Groot • Tlf. 86 88 05 44

Vil du vide mere om FDL og FDL indkøb så klik her www.fdl-vognmand.dk

Med venlig hilsen


Teglbækvej 8
8361 Hasselager
Tlf. 86 88 05 44