DI Transport og ATL frygter ny bølge af bøder til chauffører og vognmænd

Frie Danske Lastbilvognmænd FDL undrer sig ikke

Det er interessant læsning for FDL og ligesindede, når DI Transport og ATL i klar tekst, skriftlig i dagspressen beretter om deres kendskab til kommende overtrædelser af det mobile arbejdsdirektiv gennem de sidste 17 år, som de skriver kan den danske transportbranche ikke holde til, at vi overimplementerer direktivet. Hvordan kan man overimplementerer et direktiv som faktisk har været i kraft i 17 år, blot ved en begyndende kontrol?

Problemet for danske vognmænd med danske chauffører på det danske transport-marked er nu ikke større end de er til at løse, fragtraterne skal blot tilpasses de danske vognmænds omkostninger, selvfølgelig skal de det. Problemerne opstår når transport-køberen ikke vil betale den kostpris, den danske vognmand i henhold til dansk lovgivning er pålagt at betale.

DI Transport og ATL har sat deres betydelige fingeraftryk ved samtlige EU-lov implementeringer i Danmark, og i særdeleshed siden Cabotage-lovgivningen (EF) Nr. 1072/2009 blev implementeret, og problemerne med DK-moderselskabers oprettelse af postkasseselskaber, udelukkende for at kunne udføre Cabotage-kørsel i Danmark. National DK-godstransport med social chauffør løndumpning.

Frie Danske lastbilvognmænd FDL vil fortsat følge sagernes udvikling, og kritisk forholde sig til udviklingen. Vil du også følge med så tilmeld dig FDL`s elektroniske nyhedsbrev på https://www.fdl-vognmand.dk/ nederst i højre spalte finder du TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV, husk du skal besvare på den E-mail adr. du tilmelder.

Du kan også vælge at melde dig ind i Frie Danske lastbilvognmænd FDL så støtter du det politiske arbejde FDL udfører inden for godstransport på gummihjul, og retten til selv at vælge til eller fra.

Jens Groot

På foreningens vegne

Jens Groot, kontorleder

Har du en kommentar til dette nyhedsbrev, så giv dit besyv med. Gerne her på Facebook

Du kan også kontakte:

Formanden Christian Jensen • Tlf. 20 91 71 51 eller kontorleder Jens Groot • Tlf. 86 88 05 44

Vil du vide mere om FDL og FDL indkøb så klik her www.fdl-vognmand.dk

Med venlig hilsen


Teglbækvej 8
8361 Hasselager
Tlf. 86 88 05 44