Diesel udsalgspriser i Danmark/nabolande skal kun harmoniseres!

 

Erhvervsrabattens størrelser på diesel spiller en betydelig rolle i debatten (tank-turisme).

Storforbrugere med DK cvr registrering, lig med DK storvognmænd og DK speditører som vider formidler diesel til deres indlejede hjælpe vognmænd fra hele EU, har en givtig diesel omsætning/indtjening, ingen kørsels afregning før diesel regningen er skrevet og beløbet er fratrukket kreditnotaen. I DK er det muligt at opnå en dieselrabat op til 25%. Denne høje rabatsats er ikke opnåelig i de nabolande som begrebet (tank-turisme) handler om.

Fakta på nuværende tidspunkt er: en betydelig del af de hvide nummerplader som dagligt kører rundt i Danmark, arbejder for danske virksomheder med dansk cvr registrering en nødvendighed for at opnå en høj diesel rabat, disse lastbiler foretager nøje planlagt national som international godstransport, nøjagtig som deres danske samarbejdspartner planlægger.

Disse forhold skal pine og død tages med i regnestykket, når danske politikere planlægger forhøjelser i den danske afgiftsjungle, i den grønne omstillingens hellige navn.

Politiske nuværende værktøjer pr. liter diesel:

Skat-skruen 2,844 kr. CO2-skruen 0,449 kr. (So2-skruen 0,000 kr.) Nox-skruen 0,010 kr.

Som Svend Auken postulerede da han fik indført skatteskruen, så kunne man jo skrue ned og op efter et eventuel nødvendigt behov.

Frie Danske lastbilvognmænd FDL vil fortsat følge sagernes udvikling, og kritisk forholde sig til udviklingen. Vil du også følge med så tilmeld dig FDL`s elektroniske nyhedsbrev på https://www.fdl-vognmand.dk/ nederst i højre spalte finder du TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV, husk du skal besvare på den E-mail adr. du tilmelder.

Du kan også vælge at melde dig ind i Frie Danske lastbilvognmænd FDL så støtter du det politiske arbejde FDL udfører inden for godstransport på gummihjul, og retten til selv at vælge til eller fra.

På foreningens vegne

Jens Groot, kontorleder

Har du en kommentar til dette nyhedsbrev, så giv dit besyv med. Gerne her på Facebook

Du kan også kontakte:

Formanden Christian Jensen • Tlf. 20 91 71 51 eller kontorleder Jens Groot • Tlf. 86 88 05 44

Vil du vide mere om FDL og FDL Olieklub så klik her www.fdl-vognmand.dk

Med venlig hilsen


Teglbækvej 8
8361 Hasselager
Tlf. 86 88 05 44