Dobbelttrailer-vogntog ja tak det er fornuft

Frie Danske Lastbilvognmænd FDL ønsker fornuftige løsninger og ikke politiske smalsporede løsninger. FDL er til fornuft og logisk rationelle løsninger, som ikke begrænses blot for at hævde en politisk magt til at begrænse fornuften, som det er tilfældet i det hørings omdelte materiale (Id nr.: 211530).

Danmark skal ikke have et amputeret 5-årigt forsøg for kørsel med dobbelttrailer-vogntog. Vi skal have en fornuftig motorvejs baseret forsøg hvor behovet er til stede på motorvejsstrækningerne mellem de danske grænser og de samme motorvejs placerede transportcentre og ikke som politisk foreslået mellem Aarhus og Høje-Taastrup med en mulighed for forlængelse til Malmø.

Kære folketingspolitikere på Christiansborg, gør nu forsøget til en succes, Danmark og Frie Danske Lastbilvognmænd FDL har brug for et fornuftigt dobbelttrailer-vogntogs forsøg som klart vil vise en ikke ubetydelig reducering af sættevogns-tog på motorvejsnettet i Danmark, og derved også en ikke ubetydelig reducering af CO2 udledningen i Danmark.

Frie Danske lastbilvognmænd FDL vil fortsat følge sagernes udvikling, og kritisk forholde sig til udviklingen. Vil du også følge med så tilmeld dig FDL`s elektroniske nyhedsbrev på https://www.fdl-vognmand.dk/ nederst i højre spalte finder du TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV, husk du skal besvare på den E-mail adr. du tilmelder.

Du kan også vælge at melde dig ind i Frie Danske lastbilvognmænd FDL så støtter du det politiske arbejde FDL udfører inden for godstransport på gummihjul, og retten til selv at vælge til eller fra.

På foreningens vegne

Jens Groot, kontorleder

Har du en kommentar til dette nyhedsbrev, så giv dit besyv med. Gerne her på Facebook

Du kan også kontakte:

Formanden Christian Jensen • Tlf. 20 91 71 51 eller kontorleder Jens Groot • Tlf. 86 88 05 44

Vil du vide mere om FDL og FDL Olieklub så klik her www.fdl-vognmand.dk

Med venlig hilsen


Teglbækvej 8
8361 Hasselager
Tlf. 86 88 05 44