EU luftrum er lukket for Hviderusland

Hvad med lastbilerne fra Hviderusland ?

Frie Danske Lastbilvognmænd FDL er som navnet klart beskriver, en politisk forening, hvor friheden til selv at vælge både til og fra er foreningens grundpille.

Derfor bakker FDL klart op om EU´s sanktioner mod Hviderusland. Brug linket og læs: https://www.consilium.europa.eu/da/press/press-releases/2020/12/17/belarus-eu-imposes-third-round-of-sanctions-over-ongoing-repression/

Hviderussiske lastbiler har nationalitetsmærket BLR og er ikke omfattet af EU`s sanktioner, det mener FDL er en fejl. Danmark er et frit land og ingen kan tvinge den danske arbejder til at udfører opgaver som strider mod hans overbevisning. Det ville så også klæde de danske arbejdsgivere og fagforeninger at bakke op om deres ansatte / medlemmer. De bør gå forrest i en god sag og afvise lastbiler fra BLR.

Det er ikke nu der skal vaskes hænder, der skal vises sammenhold og handlekraft. Det er nu der skal komme en fælles udtalelse, opfordring fra de førende danske arbejdsgiverforeninger / fagforeninger for godstransport og gods terminals området. En generel afvisning af losse / læsse håndtering af lastbiler med nationalitets mærket BLR.

Frie Danske lastbilvognmænd FDL vil fortsat følge sagernes udvikling, og kritisk forholde sig til udviklingen. Vil du også følge med så tilmeld dig FDL`s elektroniske nyhedsbrev på https://www.fdl-vognmand.dk/ nederst i højre spalte finder du TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV, husk du skal besvare på den E-mail adr. du tilmelder.

Du kan også vælge som etableret vognmand at melde dig ind i Frie Danske lastbilvognmænd FDL, så støtter du det politiske arbejde FDL udfører inden for godstransport på gummihjul, og retten til selv at vælge til eller fra.

Christian Jensen / Jens Groot

På foreningens vegne

Jens Groot, kontorleder

Har du en kommentar til dette nyhedsbrev, så giv dit besyv med. Gerne her på Facebook

Du kan også kontakte:

Formanden Christian Jensen • Tlf. 20 91 71 51 eller kontorleder Jens Groot • Tlf. 86 88 05 44

Vil du vide mere om FDL og FDL indkøb så klik her www.fdl-vognmand.dk

Med venlig hilsen


Teglbækvej 8
8361 Hasselager
Tlf. 86 88 05 44