Færdselsstyrelsen mangler værktøj til løsning af ubetalte parkeringsbøder

Frie Danske Lastbilvognmænd FDL har udtalt, fjern den politiske stopklods, for brug af nummerplade- scanneren og lad politiet opkræve tilgodehavender som straks- bøder, hvor svært kan politikeren gøre det?

Frie Danske Lastbilvognmænd FDL stiller skarpt på problemet, som også må forekomme når AKT/Stærekasse tager et foto af en BG/PL-bil, hvad gør politiet så? Kan de finde registreret bruger? Hvis ikke hvad gør de så? Vælger de den lette løsning lodret arkivering? Eller fravælges sagen i behandlings-processen?

Frie Danske Lastbilvognmænd FDL tillader sig igen, at spørge ind til problemet med inddrivelse af parkeringsafgifter efter foto af registreringsnummeret, det er vel ikke anderledes en inddrivelse af bøder for hastighedsoverskridelser efter foto fra ATK-vogn eller et foto fra en af Vejdirektoratets stærekasser. Et foto som oplyser et givent registreringsnummer, dette registreringsnummer skal kunne oplyse hvem ejer/bruger af køretøjet er. Registreret bruger er betalingsansvarlig.

Kan det konstaterede registreringsnummer ikke ved simpel elektronisk søgning føre til den betalings-ansvarlige registreret bruger, burde det være en selvfølgelighed at lægge registreringsnummeret op på nummerpladescanneren til efterforskning af manglende betaling. Når politiet så på nummerpladescanneren konstaterer køretøjet, standses det og tilgodehavende bøder/afgifter opkræves som straks bøde inden køretøjet kan fortsætte kørslen.

Frie Danske lastbilvognmænd FDL vil fortsat følge sagernes udvikling, og kritisk forholde sig til udviklingen. Vil du også følge med så tilmeld dig FDL`s elektroniske nyhedsbrev på https://www.fdl-vognmand.dk/ nederst i højre spalte finder du TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV, husk du skal besvare på den E-mail adr. du tilmelder.

Du kan også vælge at melde dig ind i Frie Danske lastbilvognmænd FDL så støtter du det politiske arbejde FDL udfører inden for godstransport på gummihjul, og retten til selv at vælge til eller fra.

Jens Groot

På foreningens vegne

Jens Groot, kontorleder

Har du en kommentar til dette nyhedsbrev, så giv dit besyv med. Gerne her på Facebook

Du kan også kontakte:

Formanden Christian Jensen • Tlf. 20 91 71 51 eller kontorleder Jens Groot • Tlf. 86 88 05 44

Vil du vide mere om FDL og FDL indkøb så klik her www.fdl-vognmand.dk

Med venlig hilsen


Teglbækvej 8
8361 Hasselager
Tlf. 86 88 05 44