Ulovlig udenlandsk lastbilparkering i DK er en gammel varm kartoffel

Frie Danske Lastbilvognmænd FDL har tidligere foreslået politikere og embedsmænd en løsning med et lavt omkostningsniveau: Betales afgiften ikke inden tidsfristen udløber, Skal registreringsnummeret lægges ind i (ANPG) nummerplade-scannerens elektroniske system som efterforskning af dårlig betaler. Nøjagtig som med forsikringer og vægtafgifter. Det er effektivt og har en lav omkostning.

Frie Danske Lastbilvognmænd FDL er ikke som andre, tilhænger af omkostnings- krævende løsninger, som straks bøder og klampning på alle tider af døgnet. Og hvad med forskelsbehandlingen? Er det så kun de landes lastbiler der ikke vil åbne for elektronisk adgang til deres nummerpladeregistrering, eller skal det gælde alle nationaliteter? Og er kontrol-bemandingen så tilstrækkelig?

Frie Danske Lastbilvognmænd FDL kan kun anbefale folketingspolitikerne og deres embedsmandsvælde, at komme i arbejdstøjet og få løst problemet med den manglende betaling for ulovlig parkering. Og er problemet det samme ved ATK automatisk hastighedskontrol så kan det løses samtidig. Lad politiet inddrive de manglende betalinger som straks bøder når (ANPG) systemet afslører en manglende betaling.

Når det så er på plads, er det FDL`s klare holdning at (ANPG) systemet skal rulles ud over hele Danmark, ikke som nu hvor skannerne er koncentreret ved grænserne og de 3 største byer, de skal ud over det ganske land. Link: https://anpg.dk/

Frie Danske lastbilvognmænd FDL vil fortsat følge sagernes udvikling, og kritisk forholde sig til udviklingen. Vil du også følge med så tilmeld dig FDL`s elektroniske nyhedsbrev på https://www.fdl-vognmand.dk/ nederst i højre spalte finder du TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV, husk du skal besvare på den E-mail adr. du tilmelder.

Du kan også vælge at melde dig ind i Frie Danske lastbilvognmænd FDL så støtter du det politiske arbejde FDL udfører inden for godstransport på gummihjul, og retten til selv at vælge til eller fra.

Jens Groot

På foreningens vegne

Jens Groot, kontorleder

Har du en kommentar til dette nyhedsbrev, så giv dit besyv med. Gerne her på Facebook

Du kan også kontakte:

Formanden Christian Jensen • Tlf. 20 91 71 51 eller kontorleder Jens Groot • Tlf. 86 88 05 44

Vil du vide mere om FDL og FDL indkøb så klik her www.fdl-vognmand.dk

Med venlig hilsen


Teglbækvej 8
8361 Hasselager
Tlf. 86 88 05 44