Kovending af format, eller skuespil i Padborg:

ITD-udsagn klinger hult

Det var med vantro jeg, den 17. august i Lastbil Magasinet, læste en artikel om, at ITD af alle vil nu til at kæmpe mod unfair konkurrence, på affaldsområdet. Det kan vel ikke være mere end en 180 graders drejning, selv om det lyder af meget mere når påstand, om unfair konkurrence kommer fra lige netop ITD´s side. For ITD har i rigtigt mange år understøttet unfair konkurrence med voldsomt underbetalt arbejdskraft, med alt fra at være fortaler lange hvil i førerhuset, til it-udstyr til planlægning, læs omgåelse af antal cabotage ture.

Det siger medlem af FDL´s bestyrelse, vognmand Carsten F. Poulsen, Fredericia, og fortsætter: ITD har, om nogen blæst på unfair konkurrence, og har sågar haft undervisning i udflagning, postkasseselskaber og lignende aktiviteter, som kun betegnes som unfair konkurrence. ITD har også været ude at forlange flere offentlige betalte P-pladser til deres medlemmers østeuropæiske tilkaldte horder, og meget mere af samme skuffe. Men nu er det pludselig blevet et problem med konkurrence inden for landets grænser.

Bevares, det kan være svært at stille noget op mod offentlige kasser, men dem, der måske skal udføre arbejdet, er dog underlagt dansk løn og arbejdsvilkår, fortsætter Carsten F. Poulsen. Det er dansk købte biler, de skal køre i. Altså en hel del mere lige vilkår, end det ITD, som ITD, for mange år, har været fødselshjælper til for mange år siden, og til dato bakket fuldt og fast op om.

Derfor klinger det mere end hult, når ITD nu buser frem med, at den recept til den danske transportbranche, IDT selv har været bannerfører for, pludselig er blevet virkningsløs. Her er der kun en kommunekasse imellem to parter, men i ITD- udgaven af unfair konkurrence, er det kun dieselprisen, der er ens for begge parter, fastslår Carsten F. Poulsen

Redaktion: Preben v. Skjoeth

På foreningens vegne

Jens Groot, kontorleder

Redaktion: Preben von Skjoeth

Har du en kommentar til dette nyhedsbrev, så giv dit besyv med. Gerne her på Facebook

Du kan også kontakte:

Formanden Christian Jensen • Tlf. 20 91 71 51 eller kontorleder Jens Groot • Tlf. 86 88 05 44

Vil du vide mere om FDL og FDL indkøb så klik her www.fdl-vognmand.dk

Med venlig hilsen


Transmitter 10, 7100 Vejle
Redaktør Preben Skjøth
Tlf. 29 43 03 44
psk@fdl-vm.dk