Frie Danske Lastbilvognmænd FDL stiller spørgsmål:

Hvor er den danske regering? Hvor er de danske politikere?

Skal EU bestemme afgift størrelsen på benzin/diesel i Danmark?

Fakta:

Tyskland sænkede afgiften den 1. juni 2022!

Sverige har spurgt og fået grønt lys af EU til at nedsætte eller helt fjerne energiafgiften på benzin/diesel i tre måneder!

Hvad gør Danmark?

Frie Danske Lastbilvognmænd FDL husker en udtalelse fra en tidligere Miljø ­og energiminister, der i kampens hede for en forhøjelse af energiafgifterne, en forhøjelse vil gøre det muligt at sænke afgiftssatsen ved unormale prisstigninger på det aktuelle brændstof, postulerede han. Sandt nok men vil det nogensinde komme til at ske?

Frie Danske Lastbilvognmænd FDL vil hvis nødvendig holde en kommende regering op på tidligere udtalelser om brugen af energiafgifter.

Frie Danske lastbilvognmænd FDL vil fortsat følge sagernes udvikling, og kritisk forholde sig til udviklingen. Vil du også følge med så tilmeld dig FDL`s elektroniske nyhedsbrev på https://www.fdl-vognmand.dk/ nederst i højre spalte finder du TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV, husk du skal besvare på den E-mail adr. du tilmelder.

Du kan også vælge at melde dig ind i Frie Danske lastbilvognmænd FDL så støtter du det politiske arbejde FDL udfører inden for godstransport på gummihjul, og retten til selv at vælge til eller fra.

Jens Groot

På foreningens vegne

Jens Groot, kontorleder

Har du en kommentar til dette nyhedsbrev, så giv dit besyv med. Gerne her på Facebook

Du kan også kontakte:

Formanden Christian Jensen • Tlf. 20 91 71 51 eller kontorleder Jens Groot • Tlf. 86 88 05 44

Vil du vide mere om FDL og FDL indkøb så klik her www.fdl-vognmand.dk

Med venlig hilsen


Teglbækvej 8
8361 Hasselager
Tlf. 86 88 05 44