Frie Danske Lastbilvognmænd FDL stiller spørgsmål.

Nu skrives der atter om manglende betaling af parkeringsbøder, og som tidligere er det fortsat de registrerede lastbiler fra lande syd for Danmark der er problemet.

Frie Danske Lastbilvognmænd FDL er bekendt med at der er forskel på afgiftsager og straffesager. Men det betyder vel ikke at straffesager konstateret og registreret på nummerpladen, uden problemer finder vej til registreret bruger? Når afgift-sager registreret på nummerpladen ikke kan finde vej til registreret bruger?

Hvad så med alle de andre nummerplade registrerede afgifter og bøder til biler fra lande syd for Danmark, betales de? Eller opkræves de? Hvad med miljøsone-overtrædelser konstateret på nummerpladeskanner? Hvad med ATK-konstaterede hastighedsovertrædelser?

Frie Danske Lastbilvognmænd FDL mener det er på tide de respektive styrelser og ministerier kommer ud af busker med fornuftige forklaringer på forholdene. Får alle registrerede brugere en opkrævning når der konstateres overtrædelse ved nummerplade registrering.

Frie Danske lastbilvognmænd FDL vil fortsat følge sagernes udvikling, og kritisk forholde sig til udviklingen. Vil du også følge med så tilmeld dig FDL`s elektroniske nyhedsbrev på https://www.fdl-vognmand.dk/ nederst i højre spalte finder du TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV, husk du skal besvare på den E-mail adr. du tilmelder.

Du kan også vælge at melde dig ind i Frie Danske lastbilvognmænd FDL så støtter du det politiske arbejde FDL udfører inden for godstransport på gummihjul, og retten til selv at vælge til eller fra.

Jens Groot

På foreningens vegne

Jens Groot, kontorleder

Har du en kommentar til dette nyhedsbrev, så giv dit besyv med. Gerne her på Facebook

Du kan også kontakte:

Formanden Christian Jensen • Tlf. 20 91 71 51 eller kontorleder Jens Groot • Tlf. 86 88 05 44

Vil du vide mere om FDL og FDL indkøb så klik her www.fdl-vognmand.dk

Med venlig hilsen


Teglbækvej 8
8361 Hasselager
Tlf. 86 88 05 44