Fylder lastbilerne for meget?

Det kommer vel an på øjnene der ser!

Frie Danske Lastbilvognmænd FDL har en klar holdning til lastbilernes tilstedeværelse på det danske vejnet, de er der kun fordi de er nødvendig for at servicerer den danske befolkning mod betaling, det er forbruget som bestemmer antallet, og myndighederne som bestemmer udformningen af lastbilerne.

Vognmænd sender ikke lastbilen ud på vejnettet for deres fornøjelses skyld, dette privilegie har kun et stort antal private personbiler.

FDL læser også at længere lastbiler kan give 20 procent færre lastbiler på motorvejene, her er det så FDL på det kraftigste vil opfordre politikere og myndigheder til at sørge for genbrug af bestående transportmateriale. Danske vognmænd har ikke brug for en gentagelse af en DK sættevogns- link opfindelse, som passer meget dårligt når  der skal disponeres godsmængder, til den bestående transport i sættevognssystemet, det hedder standart 3 aksler L 13,60 m B 2,50 m H 2,50 m last 24 ton.

FDL har sagt og skrevet det før og gør det gerne igen, Danmarks vognmænd har brug for at kunne kombinere deres bestående transportmateriale, de har i tusinder af den nævnte standart sættevogn, som kan sammenkobles med en dolly. Det vil betyde at en chauffør med en motorvogn flytter to læs samtidig. Det forudsætter selvfølgelig at sættevognenes lasteevne 24 ton forbliver den samme og totalvægten hæves så det er muligt at kombinerer de normale disponerede læs (ingen unødig omlæsning).

Eksempel: Modul vogntogslængde 33 meter 11 aksler  86 ton totalvægt, investering et stk. dolly + krydsforstærkning i bagende af bestående sættevogn + trækanordning.

Frie Danske lastbilvognmænd FDL vil fortsat følge sagernes udvikling, og kritisk forholde sig til udviklingen. Vil du også følge med så tilmeld dig FDL`s elektroniske nyhedsbrev på https://www.fdl-vognmand.dk/ nederst i højre spalte finder du TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV, husk du skal besvare på den E-mail adr. du tilmelder.

Du kan også vælge at melde dig ind i Frie Danske lastbilvognmænd FDL så støtter du det politiske arbejde FDL udfører inden for godstransport på gummihjul, og retten til selv at vælge til eller fra.

Jens Groot

På foreningens vegne

Jens Groot, kontorleder

Har du en kommentar til dette nyhedsbrev, så giv dit besyv med. Gerne her på Facebook

Du kan også kontakte:

Formanden Christian Jensen • Tlf. 20 91 71 51 eller kontorleder Jens Groot • Tlf. 86 88 05 44

Vil du vide mere om FDL og FDL indkøb så klik her www.fdl-vognmand.dk

Med venlig hilsen


Teglbækvej 8
8361 Hasselager
Tlf. 86 88 05 44