Har DK politikere og embedsmænd, blokering for praktisk tankevirksomhed?

Frie Danske Lastbilvognmænd FDL har tidligere i 2019 orienteret Transportminister Benny Engelbrecht og cc. Orienteret Skatteminister Morten Bødskov, Justitsminister Nick Hækkerup, Folketingets skatteudvalg, Folketingets retsudvalg og Folketingets transportudvalg.

Orienteringen drejede sig om fordelene ved at bruge systemet Automatisk nummerpladegenkendelse (ANPG) til inddrivelse af manglende betalinger af bødeforlæg registeret elektronisk, uden personlig kontakt til føreren af køretøjet med det implicerede registreringsnummer.

Nu kan vi så igen læse om manglende inkasso muligheder i EU. Til trods for det europæiske bil og kørekortinformationssystem (EUCARIS)  er det ikke muligt at inddrive P og ATK konstaterede bøder i lande som Rumænien, Bulgarien, Letland, selv Polen er et problem.

Hvorfor ikke gøre det let og effektivt? Hvorfor vælge de store inkassoomkostninger?

Når det danske politi har nøglen til den effektiv gældsinddrivelse med laveste omkostninger: Automatisk nummerpladegenkendelse (ANPG) Det er økonomisk efterforskning af manglende betaling for lovovertrædelser konstateret elektronisk ved registrerings-nr.

Brug dog de eksisterende systemers muligheder.

Jens Groot

På foreningens vegne

Jens Groot, kontorleder

Har du en kommentar til dette nyhedsbrev, så giv dit besyv med. Gerne her på Facebook

Du kan også kontakte:

Formanden Christian Jensen • Tlf. 20 91 71 51 eller kontorleder Jens Groot • Tlf. 86 88 05 44

Vil du vide mere om FDL og FDL indkøb så klik her www.fdl-vognmand.dk

Med venlig hilsen


Teglbækvej 8
8361 Hasselager
Tlf. 86 88 05 44