Hvilket ministerium beslutter sikkerhedskrav i statsministeriet?

Frie Danske Lastbilvognmænd FDL har det som mange andre danske liberale borgere, svært med de politiske tiltag statsminister Mette Frederiksen med hård hånd har foretaget, særlig minksagen i forbindelse med Covid 19 problemerne har givet stof til eftertanke.

Minkkommissionen undersøger de politiske beslutninger, som førte til aflivning af minkbestanden i Danmark. Lig med nedlukning af et lovligt dansk erhverv, med tilhørende specialiserede servis virksomheder. Var den beslutning grundlovsstridig, det skal afklares.

Statsminister Mette Frederiksen har ikke ønsket at svare på nærgående dybdeborende spørgsmål, om den indledende proces som førte til beslutningen at lukke et af myndighederne godkendt lovligt dansk erhverv. Om det var et politisk folketings pres eller et kommende politisk kommunevalg der ændrede på statsminister Mette Frederiksens negative holdning til at udtale sig, kan vi ikke vide, men fakta er at onsdag den 3. november afholdt Statsminister Mette Frederiksen et pressemøde hvor hun orienterede om mange af de tidligere ubesvarede spørgsmål.

Statsminister Mette Frederiksen orienterede blandt andet om at det var departementschef Barbara Bertelsen der rådgav Statsminister Mette Frederiksen til at opsætte mobiltelefonen så den automatisk slettede sms-korrespondensen efter 30 dage. En beslutning som Statsministeren i samråd med departementschef besluttede. En beslutning som undrer Frie Danske Lastbilvognmænd FDL, for hvem varetager og fastsætter sikkerhedskravene i folketinget og ministerierne, det kan kun Justitsministeren og PET.

Frie Danske Lastbilvognmænd FDL tillader sig at stille spørgsmålet: Har Statsministerens departementschef Barbara Bertelsen overhovedet beføjelser til enerådig at anbefale Statsministeren elektroniske sikkerheds tiltag, som ikke er klirret af med justitsministeriet og PET?

Er Danmarks demokrati under pres? Fra enerådige politikere og embedsmænd/kvinder?

Frie Danske lastbilvognmænd FDL vil fortsat følge sagernes udvikling, og kritisk forholde sig til udviklingen. Vil du også følge med så tilmeld dig FDL`s elektroniske nyhedsbrev på https://www.fdl-vognmand.dk/ nederst i højre spalte finder du TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV, husk du skal besvare på den E-mail adr. du tilmelder.

Du kan også vælge at melde dig ind i Frie Danske lastbilvognmænd FDL så støtter du det politiske arbejde FDL udfører inden for godstransport på gummihjul, og retten til selv at vælge til eller fra.

Jens Groot

På foreningens vegne

Jens Groot, kontorleder

Har du en kommentar til dette nyhedsbrev, så giv dit besyv med. Gerne her på Facebook

Du kan også kontakte:

Formanden Christian Jensen • Tlf. 20 91 71 51 eller kontorleder Jens Groot • Tlf. 86 88 05 44

Vil du vide mere om FDL og FDL indkøb så klik her www.fdl-vognmand.dk

Med venlig hilsen


Teglbækvej 8
8361 Hasselager
Tlf. 86 88 05 44