Varevogns regel 11 kilo! fastholder et sort marked

Et sort marked med prioritet! social- løndumpning

Frie Danske Lastbilvognmænd FDL, er og har altid været imod den tåbelige 11 kilos regel for varevogne. Det er FDL`s klare holdning, at godstransport på gummihjul altid skal være underlagt ensartet regler, alt andet giver kun anledning til spekulation i lov omgåelser, fusk og bedrag, som ikke hører hjemme i et retssamfund.

Kørehviletidsbestemmelser er trafiksikkerheds beskyttende og chauffør beskyttende mod arbejdstidsudnyttelse. Det er ikke køretøjets størrelse som er afgørende for hvornår chaufføren bliver træt og kan falde i søvn under kørsel. Selvfølgelig kan der være forskel på ulykkers voldsomhed, 3.5 ton varevogn kontra 60 ton modulvogntog.

Varevogne som danske politikere fuldt bevidst søger holdt helt uden for krav til den danske godskørselslov, så de der udnytter den manglende lovgivning kan flyve helt under radaren, så skal chaufføren blot have et personvogns- kørekort og en varevogn, så kan han udføre godstransport mod fremmed regning eller uden regning/kreditnota.

Politiet kan så kontrollere om kørekort og varevogns papirer er som loven kræver. Ingen godskursus bevis, ingen førrekort, ingen tachograf, ingen elektroniske data, som afslører hvad varevognen og chaufføren har lavet eller hvor den har været henne i EU. Varevogne kan i dag køre solen sort med de danske politikeres velsignelse.

Frie Danske Lastbilvognmænd FDL tillader sig at spørge de danske folketings- politikere, vil i virkelige skabe flertal i folketingssalen for fastholdelse af den nuværende 11 kilos regel, en regel som alle mørkemænd klæber til?

Frie Danske lastbilvognmænd FDL vil fortsat følge sagernes udvikling, og kritisk forholde sig til udviklingen. Vil du også følge med så tilmeld dig FDL`s elektroniske nyhedsbrev på https://www.fdl-vognmand.dk/ nederst i højre spalte finder du TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV, husk du skal besvare på den E-mail adr. du tilmelder.

Du kan også vælge at melde dig ind i Frie Danske lastbilvognmænd FDL så støtter du det politiske arbejde FDL udfører inden for godstransport på gummihjul, og retten til selv at vælge til eller fra.

Jens Groot

På foreningens vegne

Jens Groot, kontorleder

Har du en kommentar til dette nyhedsbrev, så giv dit besyv med. Gerne her på Facebook

Du kan også kontakte:

Formanden Christian Jensen • Tlf. 20 91 71 51 eller kontorleder Jens Groot • Tlf. 86 88 05 44

Vil du vide mere om FDL og FDL indkøb så klik her www.fdl-vognmand.dk

Med venlig hilsen


Teglbækvej 8
8361 Hasselager
Tlf. 86 88 05 44