Når modstander kvajer sig skriftlig

Medie direktør Mads Brandstrup spreder fake news

Frie Danske Lastbilvognmænd FDL forventer aktuel fakta viden, når Medie direktør Mads Brandstrup udtaler sig skriftlig om noget som han i høj grad burde vide er fake news. Avis- pizza og reklamebude med videre har aldrig været, og kommer ikke til at blive berørt af grænsen for udbringning af pakker på op til 11 kilo. De omtalte bude benytter ikke transportmidler på over 2000 kilo som nu eller 2.500 kilo som foreslået.

FDL er af den klare mening, og skriver den gerne, det ville klæde de danske erhvervsgrupper, som fortsat ønsker fastholdelse af den social løndumpning på chaufførområdet. Hold jer til de faktiske realiteter, og lad være med at opdigte situationer/forhold som er fake news. De danske politikere på Christiansborg har tilsyneladende svært ved at skelne fake news fra de faktiske forhold.

11 kilos undtagelsesreglen inden for godstransport skal væk, den skulle aldrig have været indført. Den har kun fastholdt de dårlige forhold som chaufførerne indenfor varevogntransport, med vægtgrænser mellem 2.000 og 3.500 kilo totalvægt arbejder under. Fjern den og skab bedre forhold for chaufførerne og bedre trafiksikkerhed på vejene.

Frie Danske lastbilvognmænd FDL vil fortsat følge sagernes udvikling, og kritisk forholde sig til udviklingen. Vil du også følge med så tilmeld dig FDL`s elektroniske nyhedsbrev på https://www.fdl-vognmand.dk/ nederst i højre spalte finder du TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV, husk du skal besvare på den E-mail adr. du tilmelder.

Du kan også vælge at melde dig ind i Frie Danske lastbilvognmænd FDL så støtter du det politiske arbejde FDL udfører inden for godstransport på gummihjul, og retten til selv at vælge til eller fra.

Jens Groot

På foreningens vegne

Jens Groot, kontorleder

Har du en kommentar til dette nyhedsbrev, så giv dit besyv med. Gerne her på Facebook

Du kan også kontakte:

Formanden Christian Jensen • Tlf. 20 91 71 51 eller kontorleder Jens Groot • Tlf. 86 88 05 44

Vil du vide mere om FDL og FDL indkøb så klik her www.fdl-vognmand.dk

Med venlig hilsen


Teglbækvej 8
8361 Hasselager
Tlf. 86 88 05 44