Hvornår vågner den danske flertalsregering og handler?

Mærsk køber 25 elektriske lastbiler til Tyskland

Og får 4,3 millioner € i statsstøtte af Tyskland

Frie Danske Lastbilvognmænd FDL vil ansvarligholde den danske flertalsregering og dens politikere for manglende indsigt og handling i DK vognmandserhverv.

Danske registrerede vognmænd har ikke en reel mulighed i konkurrencen mod danske transport moderselskaber med postkasseselskaber i Tyskland og Polen og derigennem kan få statstilskud til deres indkøb af EL lastbiler og andre emissionsfri typer af lastbiler i Tyskland for at bemande dem med chauffører fra f.eks. Filippinerne, og samtidig minimerer den kommende DK-kilometer baserede vejafgift med ca. 80%.

Det er uanstændigt når Danske registrerede vognmænd end ikke kan få en anstændig dialog med de regerende politikere inden de bare trækker nye love og regler ned over hovedet på dem.

Fakta:

Tyskland yder i tilskud ved køb af 25 EL lastbil 4,3 millioner € i støtte, det vil sige at tilskuddet for en EL lastbil er på 0,172 millioner €, omregnet = med 1,28 millioner DDK.

Frie Danske lastbilvognmænd FDL vil fortsat følge sagernes udvikling, og kritisk forholde sig til udviklingen. Vil du også følge med så tilmeld dig FDL`s elektroniske nyhedsbrev på https://www.fdl-vognmand.dk/ nederst i højre spalte finder du TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV, husk du skal besvare på den E-mail adr. du tilmelder.

Du kan også vælge at melde dig ind i Frie Danske lastbilvognmænd FDL så støtter du det politiske arbejde FDL udfører inden for godstransport på gummihjul, og retten til selv at vælge til eller fra.

På foreningens vegne

Jens Groot, kontorleder

Har du en kommentar til dette nyhedsbrev, så giv dit besyv med. Gerne her på Facebook

Du kan også kontakte:

Formanden Christian Jensen • Tlf. 20 91 71 51 eller kontorleder Jens Groot • Tlf. 86 88 05 44

Vil du vide mere om FDL og FDL Olieklub så klik her www.fdl-vognmand.dk

Med venlig hilsen


Teglbækvej 8
8361 Hasselager
Tlf. 86 88 05 44